Kerem Demirbay'dan Başakşehir maçı yorumu: "Her maçı 10-0 mı yenelim?"

23.09.2023 - 23:48 | Son Güncellenme: 23.09.2023 - 23:51

Galatasaray'ın Başakşehir'i 2-1 yendiği maçı değerlendiren Kerem Demirbay, mutlu olduklarını söyledi ve "Her maçı 10-0 mı yenelim?" dedi.

Kerem Demirbay'dan Başakşehir maçı yorumu: "Her maçı 10-0 mı yenelim?"

AJANSSPOR HABER

Kerem Demirbay, Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki maçın ardından her maç oynamak istediğini söyledi. Başakşehir maçını değerlendiren Demirbay, "Kaç 0 yenelim? Her maçı 10-0 mı yenelim?" dedi.

''Biz de iyi bir takım olarak maçı kazandık''

İyi mücadele ettiklerini belirten Kerem, "Kazandığımız için çok mutluyum. Çok önemli bir maçtı. Karşımızda olgun ve iyi bir takım vardı. Biz de iyi bir takım olarak maçı kazandık." diye konuştu.

''Çok geniş bir kadroya sahibiz''

Bu sezon henüz mağlup olmadıklarını hatırlatan tecrübeli futbolcu, "Kazanarak ilerliyoruz. Henüz mağlubiyetimiz yok. Böyle devam etmek istiyoruz. Çok geniş bir kadroya sahibiz. Oyuncu kalitemiz çok iyi. Takımda hiç kötü karakter yok. Bu da çok önemli." ifadelerini kullandı.

Maça yedekten dahil olan Kerem Demirbay, "Hocalarıma güvenim sonsuz. Profesyonel bir futbolcuyum. Çok geniş bir kadroya sahibiz. Çok kaliteliyiz. Hiç kötü karakterimiz yok. Her maç oynamak istiyorum" diye konuştu. 

"Manchester United maçını kazanmaya gideceğiz"

Sarı-kırmızılı futbolcu, Kopenhag beraberliğiyle başladıkları UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki hedefleriyle ilgili ise "Bayern Münih, Manchester United ve Galatasaray çok büyük takım. Futbolda her şey olabilir. Saklanmayacağız. Biz büyük bir takımız. "Kalitemiz sonsuz. Manchester United maçını kazanmaya gideceğiz." şeklinde görüş belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler