"Herkes 10 verirken, Fenerbahçe 12 verirse mutlu oluruz"

12.03.2021 - 16:20 | Son Güncellenme: 12.03.2021 - 17:01

Son dakika haberleri... Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, bu sezon Süper Lig'e adeta damga vuran Boupendza'nın Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"Herkes 10 verirken, Fenerbahçe 12 verirse mutlu oluruz"

AJANSSPOR - HABER

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Süper Lig'de 25 maçta 18 gol kaydeden Aaron Boupendza'nın Fenerbahçe'ye transfer olması durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Fenerbahçe kongre üyesiyim. Boupendza konusunda Fenerbahçe'den destek bekliyorum"

Son dönemde adı sık sık Fenerbahçe ile anılan golcü futbolcu Boupenzda için Savaş "Fenerbahçe ile Hatayspor arasında Boupendza ile ilgili bir anlaşma yok. Temenniler var. İki tarafı da tatmin edecek bir ortam olursa anlaşma olabilir. Anlaşma konusu konuşulmadı. Sadece temenniler oldu. Bonservis ya da transfer şartları konuşulmadı.Fenerbahçe kongre üyesiyim. Boupendza konusunda Fenerbahçe'den destek bekliyorum. Herkes 10 verirken, Fenerbahçe 12 verirse mutlu oluruz. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bizim Fenerbahçe sevgimizi Hatayspor'un menfaatine kullanacaktır. Bonkör olacaktır." ifadelerini kullandı.

"Bu nedenle Fenerbahçe'yi tercih ettik"

Öte yandan 2016 yılı sonlarında inşaatına başlanan ve geçen ay yapımı tamamlanan Yeni Hatay Stadı ile alakalı ise Lütfü Savaş şu ifadeleri kullandı:

"Stat 26 ya da 27 Mart’ta açılacak. Fenerbahçe ile iyi ilişkilerimiz var. Hatay'a geldiklerinde konuşmuştuk. Açılışa geleceklerini söylediler. Bu nedenle Fenerbahçe'yi tercih ettik. Sonra da yeni stada Galatasaray gelecek. İki derbi gibi maçla stadı açıyoruz. "

Boupendza'nın performansı

Sezon başında 300 bin Euro maliyetle Hatayspor'a transfer olan Gabonlu golcü Aaron Boupendza, Süper Lig'de çıktığı 25 maçta 18 gol atarak dikkatleri üzerine çekiyor. 

Senin için hazırladığımız haberler