Hervin Ongenda kimdir, kaç yaşında?

16.01.2019 - 00:57 | Son Güncellenme: 15.01.2019 - 22:00

Hervin Ongenda kimdir, kaç yaşında? Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen kanat oyuncusu Hervin Ongenda hakkında merak edilenleri derledik. Galatasaray'ın gözlemcileri bu akşam Antalya'da oynanan Botosani - Ludogorets maçında kanat oyuncusunu takip etti. Taraftarlar ise Ongenda'nın kim ve hangi takımlarda oynadığını merak ediyor. Peki, Hervin Ongenda kimdir, kaç yaşında ve mevkisi ne? Transfermarkt değerini ve bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Hervin Ongenda kimdir, kaç yaşında?

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Hervin Ongenda kimdir, kaç yaşında? Botosani kulübünde forma giyen kanat oyuncusu Hervin Ongenda Galatasaray gözlemcileri tarafından takip edildi. Fatih Terim'in raporu doğrultusunda çalışmalarına devam eden Galatasaray'da sıcak bir transfer gelişmesi yaşanıyor. Taraftarlar ise, 'Hervin Ongenda kimdir' sorusuna cevap arıyor. Peki, Hervin Ongenda kimdir, kaç yaşında ve mevkisi ne? Transfermarkt değerini ve bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Bu sezon toplam 16 maça çıkan Kongolu futbolcu bu karşılaşmalarda 3 gol atarken 1 de asist yaptı.

Forvet bölgesinde ve sağ kanatta forma giyen Ongenda'nın Botosani ile olan sözleşmesi 2020 yılında sona erecek.

Transfermarkt değeri ne kadar?

Ongenda'nın Transfermarkt değeri, 550 bin Euro'dur.

Galatasaray sorusuna cevap verdi

Maçın ardından sıcağı sıcağına Telekom Sport’un sorularını yanıtlayan Ongenda muhabirin, Galatasaray’ın kendisini izlemek için geldiğini söylemesi üzerine, “Bilmiyordum. Okumamıştım da. Maçtan sonra yanımdakiler beni izlemek için birçok kişinin geldiğini söylediler. Tamam dedim, problem yok” ifadelerini kullandı.

Soru: "Galatasaray senin için ne anlam ifade ediyor? Belki Türkiye’den ayrılmazsın."

Ongenda: "Bilmiyorum. Botosani ile 2020 yılına kadar sözleşmem var. Kulüp karar verecektir. Sezon sonuna kadar kulüpte kalmak sorun değil benim için. Neler olacak göreceğiz." (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler