Kayserispor Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş'ı da eledi

Feride Kara
02.03.2022 - 22:31 | Son Güncellenme: 02.03.2022 - 23:23

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş ile Kayserispor mücadelesini 2-1 kazanan sarı kırmızılılar Fenerbahçe'nin ardından siyah beyazlıları da eledi

Kayserispor Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş'ı da eledi

Ziraat Türkiye Kupası'nda Hikmet Karaman ve Kayserispor yarı finale çıkarken önce Fenerbahçe'yi sonra da Beşiktaş'ı kupanın dışına itti. Yarı finale yükselen sarı kırmızılı takım Trabzonspor'un rakibi oldu.

Beşiktaş'ı elediler

Çeyrek finalde İstanbul'da oynanan Beşiktaş-Kayserispor maçını 2-1 kazanan sarı kırmızılılar Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş'ı da elemeyi başardı. Gavranovic ve Cardoza Kayserispor'u yarı finale çıkaran gollere imza attı.

Fenerbahçe'yi de kupanın dışına ittiler

Kayserispor bir önceki turda bir başka büyük Fenerbahçe'yi elemişti.  Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Fenerbahçe ile karşılaşan Kayserispor'a galibiyeti getiren golü 90+3. dakikada Ramazan Civelek kaydetmişti. 

İlgini Çekebilir
Bir zamanlar çifte kupalı şampiyondu!
Habere Git

Trabzonspor'un rakibi oldu 

Beşiktaş'ı bu akşam 2-1'lik skorla eleyen Kayserispor bu kez yarı finalde bir başka büyük takım Trabzonspor'un rakibi oldu. İki büyüğü eleyen sarı kırmızılılar final için bu kez Trabzonspor karşısına çıkacak.

Senin için hazırladığımız haberler