Hocasından flaş açıklama: “Boupendza’nın transferi…”

07.07.2021 - 19:41 | Son Güncellenme: 07.07.2021 - 19:46

Transfer haberleri… Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan başta Fenerbahçe olmak üzere birçok kulübün gündemindeki Aaron Boupendza hakkında konuştu.

Hocasından flaş açıklama: “Boupendza’nın transferi…”

AJANSSPOR-HABER

Erzurum’da kamp çalışmalarına devam eden Atakaş Hatayspor’un teknik direktörü Ömer Erdoğan, takımla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Genç çalıştırıcı, “Yaklaşık 10 gün daha burada kampımız devam edecek. Kampımızın 2. etabına Fenerbahçe Topuk Yaylası tesislerinde devam ettireceğiz. Geçen sene lige renk katan, keyif veren Hatayspor yeni sezonda yine keyifle futbol seyrettirecek” dedi.

 

'Hatayspor lige keyif verecek'

Hatayspor’un her hafta üzerine koyan bir takım olacağını kaydeden Erdoğan, “Geçen sezon da söylemiştim ‘Ligi maçtan maça değerlendireceğiz. Bu yolun sonu bizi nereye götürecek hep beraber göreceğiz’ demiştim. Bu açıklamam yine geçerlidir. Geçen sene üst düzey oynayan futbolcularımız vardı aramızdan ayrıldılar. Onların yerini dolduracağımıza inanıyorum” diye konuştu

Ömer Erdoğan: Boupendza'ya çok teklif var

Süper Lig’in gol kralı Boupendza’ya birçok kulübün ilgisinin olduğunu söyleyen Ömer Erdoğan şu ifadeleri kullandı: “Biz de Boupendza’yı takip ediyoruz. Futbolcumuz sağlık sıkıntılarından dolayı hala aramıza katılamadı. Yakında aramıza katılacak fazladan izin vermiştik milli takıma gittiği için. Boupendza’yı İstanbul kulüplerinin ve yurtdışından çok ciddi isteyen kulüplerin olduğunu görüyoruz. 

'Boupendza'nın transferi önümüzdeki günlerde netleşir'

Kulübümüz de kendi menfaatleri doğrultusunda ve oyuncunun istekleri doğrultusunda bu transferi en iyi şekilde yapacaktır. Önümüzdeki günlerde bu konunun netlik kazanacağını düşünüyorum. Giderse kendisi adına çok mutlu oluruz ama aramızda kalırsa da ondan sonuna kadar faydalanmaya çalışırız. Şu anda netlik kazanan bir şey yok ama önümüzdeki günlerde her şey daha net olacaktır.” diye konuştu.

 

Aaron Boupendza 22 golle 'kral' oldu

Aaron Boupendza ile Süper Lig’den Fenerbahçe ve Galatasaray’ın dışında Serie A’dan Atalanta ve Fiorentina’nın da ilgilendiği haberleri çıkmıştı. 24 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon Hatayspor ile 36 maça çıkarak 22 gole imza atmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler