Transfer haberleri | Beşiktaş, Luuk de Jong'dan vazgeçmiyor

İsa Kethüda
29.10.2021 - 15:29 | Son Güncellenme: 29.10.2021 - 15:35

Transfer haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Barcelona'da kiralık olarak forma giyen Luuk de Jong ile ilgileniyor. İşte detaylar...

Transfer haberleri | Beşiktaş, Luuk de Jong'dan vazgeçmiyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İspanya La Liga Santander ekiplerinden Barcelona'da forma giyen Hollandalı forvet Luuk de Jong'un yeniden Beşiktaş'ın transfer listesinde yer aldığı iddia edildi.

Bazı oyuncularla yollar ayrılacak

İspanya'da yayın yapan Sport sitesinde yer alan habere göre; Katalan devinin, teknik direktör Ronald Koeman ile yollarını ayırmasının ardından bazı oyuncularla ocak ayında yollarını ayırabileceği belirtildi.

Luuk de Jong yeniden gündemde

Bu oyuncuların başında da Sevilla'dan kiralanan forvet oyuncu Luuk de Jong'un olduğu öğrenildi. Bilindiği üzere, Beşiktaş'ta bu oyuncuyla uzun bir süre ilgilenmiş ancak Barcelona kulübü, teknik direktör Ronald Koeman'ın raporu doğrultusunda de Jong'u transfer etmişti.

Ocak ayında teklif

Koeman'ın görevine son verilmesinin ardından Luuk de Jong'un ocak ayında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Siyah-beyazlı takımın da golcü oyuncuyla hala ilgilendiği ve ocak ayında bir nabız yoklayabileceği belirtildi.

9 maç 1 gol

Bu sezon Barcelona ile 9 maça çıkan Luuk de Jong, 1 gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler