Hugo Rodallega, Paraguay basınına konuştu! Trabzonspor ile..

22.05.2019 - 22:41 | Son Güncellenme: 23.05.2019 - 01:41

Hugo Rodallega, Paraguay basınına konuştu! Trabzonspor ile..

Paraguay'da radyo yayını yapan Cardinal Deportivo, Trabzonspor forması giyen Kolombiyalı oyuncu Hugo Rodallega ve Olimpia forması giyen Roque Santa Cruz ile bir bağlantı gerçekleştirdi. 

Bağlantı da Santa Cruz ve Rodallega gelecekleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Olimpia'dan transfer teklifi alan Hugo Rodallega, Cardinal Deportivo da Olimpia forması giyen Roque Santa Cruz ile bir sohbet gerçekleştirdi.

Rodallega hakkında konuşan Santa Cruz, "Dört yıl boyunca İngiltere'de bulundum ve birlikte oynamamamıza rağmen dilimizi paylaşmakta ortak olduğumuzu hissettik. Wigan, Blackburn'e fazla uzak değildi. Hugo uluslararası kariyere sahip bir oyuncu." dedi.

Rodallega da Santa Cruz'un övgülerine karşılık, "Roque sana hayranım ve sen çok iyi bir oyuncusun. Seninle aynı takımda olmak benim için zevk olacak. Müzakereler devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Rodallega, "Trabzonspor'dan bir yıl, Independiente Santa Fe'den de teklifler aldım. Şu an hiçbir şey gerçekleşmedi." şeklinde konuştu.

Olimpia'ya transfer olması halinde hagi pozisyonda yer alacağı sorusuna Rodallega, "Saldırganım ve Roque chiquitio gibiyim (Gülüyor). Hücumda olmayı ve gole yakın olmayı seviyorum." açıklaması yaptı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler