Hull City, Hataysporlu Saba Lobjanidze Ve Ayoub El Kaabi İçin Transfer Teklifi Yaptı

İsa Kethüda
25.05.2022 - 13:44 | Son Güncellenme: 25.05.2022 - 13:50

Süper Lig takımı Atakaş Hatayspor'da başkanvekili Mustafa Özat; Ömer Erdoğan'ın ayrılığı, Saba Lobjanidze ve Ayoub El Kaabi'ye gelen transfer teklifi hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Hull City, Hataysporlu Saba Lobjanidze Ve Ayoub El Kaabi İçin Transfer Teklifi Yaptı

AJANSSPOR HABER

Atakaş Hatayspor'dan Ömer Erdoğan, Saba Lobjanidze ve Ayoub El Kaabi hakkında açıklama geldi. Güney ekibinde başkanvekili Mustafa Özat, iki oyuncuları için Hull City'den teklif geldiğini söyledi.

"Hocamız'ın görevi bırakması bizim için sürpriz oldu"

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın konuğu olan Hatayspor Başkanvekili Mustafa Özat, "Ömer Erdoğan Hocamız'ın görevi bırakması bizim için sürpriz oldu, beklemiyordum. 

Ben olsaydım; canlı yayında bu durumu açıklamak yerine önce yönetim kuruluyla paylaşırdım. Fakat canlı yayında bu tür kararları açıklamak moda oldu. Ömer Hoca'yı eleştirmek için bunu söylemiyorum. Onu çok seviyoruz, yolu açık olsun. 

"Yerli hoca adayları ile görüşüyoruz"

Ömer Erdoğan Hocamız canlı yayında istifasını açıkladıktan 10 dakika sonra yeni teknik direktör arayışına başladık. Belirlediğimiz yerli hoca adayları ile görüşüyoruz" ifadelerini kullandı.

Saba Lobjanidze ve El Kaabi'ye transfer teklifi

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı İngiliz takımı Hull City'den iki futbolcuları için teklif aldıklarını açıklayan Özat, "Hull City, Saba Lobjanidze ve Ayoub El Kaabi için teklifte bulundu. 

Biz de yönetim kurulumuzda bu konuyu konuştuk. Ancak henüz bir bonservis bedeli belirlemedik" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler