Hürriyet Gücer: Alex'i çok özledim! Jübile maçında...

01.03.2018 - 15:25 | Son Güncellenme: 01.03.2018 - 15:25

Hürriyet Gücer: Alex'i çok özledim! Jübile maçında...

Eskişehirspor'un deneyimli futbolcusu Hürriyet Gücer, Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcusu Alex de Souza hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Alex'le girdiği ikili mücadelelerle ön plana çıkan Hürriyet, "Alex'i çok özledim. Ben inanıyorum Alex, Türkiye'de jubile maçında forma terletecek ve ben o maçta Alex'e rakip olacağım" ifadelerini kullandı.


Eskişehirspor'un takım kaptanı Hürriyet Gücer, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İşte detaylar...

Adana Demirspor maçında hedefimiz 3 puan

Geçen hafta çok önemli bir maçı kazandık. Bu hafta yenmek için oynayacağız.  Adana Demirspor çok kaliteli bir takım.
Hedefimiz bu zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmak.

Bu takım, bu taraftar Süper Ligi hak ediyor

Geçen yıl finalde kaybetmemiz takım arkadaşlarımızı demoralize etti. Ama şimdi iyi bir periyot yakaladık. Bu takım, bu taraftar Süper Ligi hak ediyor.  Taraftarımız bizi ne olursa olsun destekliyorlar. Biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.

1. Lig zor ve mücadeleci bir lig

Altyapıdaki kardeşlerimizin çok büyük gayreti var. Biz de tecrübe kazanmaları için yardımcı olacağız. 1. Lig gerçekten çok zor bir lig., mücadele eden takımın kazandığı bir lig.

Alex'i çok özledim

Alex'i çok özledim. Ben inanıyorum Alex, Türkiye'de jubile maçında forma terletecek ve ben o maçta Alex'e rakip olacağım. Alex çok güzel bir karakter. Ülkemize gelen en iyi futbolculardan da bir tanesi.

Eskişehirspor benim için çok başka!

Eskişehirspor'un altyapısında çok yetenekli arkadaşlarımız var. İsmi duyulmamış arkadaşlar var. Ben o kardeşlerimizin illa şans bulacağına  inanıyorum. Ankara'da 15 yıl oynadım ama burası benim için çok başka. İnşallah burada bir şampiyonluk yaşarım. Futbolu burada bırakmayı düşünüyorum. Futbolun içerisinde kalmayı çok istiyorm. İnşallah olursa teknik direktörlük kariyerime Eskişehirspor'da başlamak istiyorum.

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler