Hüseyin Eroğlu'ndan Murat Uçar sözleri!

09.10.2019 - 16:48 | Son Güncellenme: 09.10.2019 - 16:48

Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, ligdeki hedefleri ve Erzurumspor maçı sonrası yaşananlarla ilgili açıklamalar yaptı. Eski futbolcusu Murat Uçar’ın tepkisine bir anlam veremediğini ifade eden Hüseyin Eroğlu, ”Bu şahsıma yapılmış bir hareket. İki kulüp arasında sorun yok. Artık bu konuyu kapatmak istiyorum. Çünkü konu yargıya taşındı” ifadelerini kullandı.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Hüseyin Eroğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

Hüseyin Eroğlu: “Altay maçıyla birlikte çıkışa geçeceğiz”

Lige istediğimiz gibi başlayamadık. İstediğimiz puanları alamadık. Milli arayı iyi değerlendireceğiz. 3 oyuncumuz Ümit Milli Takımı’na gitti. Altay maçıyla çıkışa geçmek istiyoruz. Futbolcularımız, yüksek performansı yakaladığında takım olgusuyla birlikte bizi başarıya götürecektir. Yoğun çalışarak eksiklerimizi gidereceğiz. Bireysel performansları yukarı çekeceğiz. Altay maçıyla birlikte çıkışa geçeceğiz.

“Play-Off’ta olmak isteriz”

Biz hem yarışmacı hem de yetiştiren bir takımız. Yarışmacı kimliğimize uygun oyuncular alıyoruz. Biz takımı geliştirerek iyi bir seviyeye getirmeye çalışıyoruz. Play-Off’ta olmayı tabi ki isteriz. Puan kayıplarıyla başladık. Ama hedefimiz ligde yukarıya tırmanmak. Futbolda doğruları yapmaya çalışıyoruz. Bu doğrular bizi hedefe götürecek. Genç oyuncuların tekrar vitrine çıkma durumu var. Hem yetiştirici hem de yarışmacı kimliğimizi ortaya çıkaracağız.

Murat Uçar ile yaşadıkları üzerine…

Aslında bu konuyu kapatmak istiyorum. Konu yargıya taşındı. Murat Uçar ile benim aramda olan bir şeydi. Maç bittikten sonra yaşandı. Eski futbolcum olduğu için beklemediğim bir şeydi. İki kulübe mal edilecek bir durum yok. Maç yapmaya gittik. Maçtan sonra üzgündük. Futbol hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Çok rahatsızlık duydum. Çok derine inmek istemiyorum. Avukatlarımızın görüşmeleriyle bu netleşir.

Hüseyin Eroğlu: “Erzurumspor’dan özür dilemek için gelenler oldu”

Türkiye’den birçok yerden geçmiş olsun telefonları geldi. Destek gösterdiler. Bu tepkiyi hak etmediğimi düşünüyorum. Futbolcularla diyaloğum iyidir. Bu bizim şahsımıza yapılan bir şeydir. Yıllarca birbirimizle oynayacağız. Tabi ki futbolu konuşmak daha hoşuma gidiyor. Maçtan sonra Erzurum’dan yanıma gelenler oldu özür dilemek için.

ERZURUMSPOR KULÜBÜ'NDEN MURAT UÇAR KONUSUNDA AÇIKLAMA GELDİ. O ÖZEL RÖPORTAJ İÇİN TIKLAYINIZ...

Senin için hazırladığımız haberler