Ianis Hagi, Galatasaray'a yakın

Ali Bozkurt
30.11.2021 - 21:01 | Son Güncellenme: 30.11.2021 - 21:04

Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi'nin Rangers'ın menajeri Steven Gerrard'ın Aston Villa'ya gitmesinin ardından takımdan ayrılacağı iddia edildi. Ianis Hagi, Galatasaray'a gidiyor...

Ianis Hagi, Galatasaray'a yakın

Galatasaray'ın efsane oyuncularından Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi'nin Rangers'ın menajeri Steven Gerrard'ın Aston Villa'ya gitmesinin ardından takımdan ayrılma ihtimali olduğu belirtildi. Geçtiğimiz mayıs ayında 'Bir gün Galatasaray'da oynamak isterim.' diyen Ianis Hagi'nin sarı-kırmızılı takıma yakın olduğu iddia edildi.
 

The Scottish Sun'ın haberine göre, Galatasaray'ı transferde avantajlı kılan en önemli detay, Ianis Hagi'nin bu transfer sıcak bakıyor olması. Babası Gheorghe Hagi'nin Galatasaray forması giydiği dönemde İstanbul'da doğan Ianis'in bir Galatasaray taraftarı olduğu belirtiliyor.

Bu sezon Rangers forması ile tüm kulvarlarda 19 maça çıkan 23 yaşındaki futbolcu takımına 3 gol 4 asistlik katkı sağladı.

Kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan Ianis Hagi'nin güncel piyasa değeri ise 6.5 milyon Euro.

Nitekim Ianis Hagi de geçtiğimiz Mayıs ayında GSP'ye yaptığı açıklamada, "Bir gün Galatasaray'da oynamak isterim. Ben, Galatasaray ile büyüdüm. Geleceğin neler getireceğini bilmiyorum ancak Galatasaray'a bağlıyım ve Galatasaray'ı çok seviyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler