Fenerbahçe-Kayserispor Maçı Sonrası İbrahim Akdağ'dan Açıklama

Akın Ungan
08.02.2022 - 22:55 | Son Güncellenme: 08.02.2022 - 23:08

Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi son saniyede yenen Kayserispor'da İbrahim Akdaş açıklama yaptı. Ramazan Civelek'in Kadıköy'deki penaltı pozisyonunu hatırlattı.

Fenerbahçe-Kayserispor Maçı Sonrası İbrahim Akdağ'dan Açıklama

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Kadıköy'de karşı karşıya gelen Kayserispor, ikinci yarısının tamamını 10 kişi sürdürdüğü mücadeleyi 90+3'te Ramazan Civelek'in attığı gol ile 1-0 galip tamamladı. Maçın ardından takım kaptanı İbrahim Akdağ, yorumlarda bulundu. Akdağ, daha önceki Fenerbahçe maçında Ramazan'ın yaptırdığı penaltıyı hatırlattı.

"Eleyeceğimizi söylemiştim"

İbrahim Akdağ, "Bugün çok mutluyuz. 10 kişi kalmamıza rağmen çok iyi mücadele ettik. Son dakikada bulduğumuz golle tur atladığımız için mutluyuz. Bunun devamını getirmek istiyoruz. Sadece çeyrek finale çıktık, hedefimiz belli. Maçtan önce eleyeceğimizi söylemiştim. Başardık." ifadelerini kullandı.

"Sen mi gol atmak istersin, Ramazan mı deseler, Ramazan derdim"

Ramazan Civelek'in önceki Kadıköy maçında yaptığırdığı penaltıyı ve sonucunda sosyal medyada yediği linci hatırlatan Akdağ, "Ramazan kardeşim ligde talihsiz bir penaltıya neden olmuştu, bugün golünü attı. Hepimiz onun gol atmasına ondan daha çok sevindik. Gol olacağını hissettim. Fenerbahçe alt yapısından çıktığı için bazı ithamlar olmuştu. İlahi adalet devreye girdi ve gol oldu. Son dakikada sen mi gol atmak istersin Ramazan mı deseler, Ramazan derdim." dedi.

Ramazan Civelek: "Benim yaptırdığım penaltı olmuştu"

Golün sahibi Ramazan Civelek, "Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 45 dakika 10 kişi oynadığımız bir maçta Fenerbahçe'ye karşı son dakika golüyle galip gelmemiz mutluluk verici. Lig maçında son dakikada benim yaptırdığım penaltı olmuştu. Çok iyi oynadığım bir maçtı. Orada şanssız bir penaltıdan dolayı 1 puan aldığımız için üzgündüm. Buraya o duygularla geldim. Belki orada en son seçenektim ama herkes bana güvendi, şut çektim, rakibe çarptı ve gol oldu." şeklinde konuştu.

"Ben Fenerbahçe alt yapısında yetiştim ama"

Ramazan, "Ben Fenerbahçe alt yapısında yetiştim ama Kayserispor için elimden gelenin en iyisini yaptım. Kupada amacımız şampiyon olmak. Bir anda bana bir inanç geldi, ben vurmak istedim. Ben vurduktan sonra bir anda kalenin içinde gördüm topu. Arkamı bir döndüm maç bitmiş. Ondan sonra soyunma odasında duygu boşalması yaşadık. 10 dakika oynadım. Arkadaşlarım 90 dakika çok iyi oynadı. Golü atmak bana nasip oldu." ifadelerini kullandı.

Carol: "10 kişi kaldıktan sonra"

Kayserispor sol beki Lionel Carol, "10 kişi kaldıktan sonra bizim için çok zor bir maç gibi gözüküyordu. Attığımız golle kazandık, çok mutluyuz. Bulunduğumuz durum içerisinde aslında o dakikada gol atmamız çok kolay bir ihtimal değildi. O golü attığımızda çok mutlu olduk. Bu maçı kazandığımız için mutluyuz. Biraz dinleneceğiz ve Galatasaray karşısında elimizden geleni yapıp puan ya da puanlar kazanmaya çalışacağız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler