İbrahim Hacıosmanoğlu: "Fair Play ödülünü benim almam lazımdı"

Arif Can Yıldız
16.07.2024 - 13:11 | Son Güncellenme: 16.07.2024 - 13:49

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlık Seçimleri'nde aday olan ve eski Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Fair Play ödülünü benim almam lazımdı"

AJANSSPOR HABER

TFF'nin 18 Temmuz'da düzenleyeceği seçimlerde başkan adayı olan İbrahim Hacıosmanoğlu, Habertürk'te Mehmet Ayan'ın konuğu olarak sorularını yanıtladı. 

"Beşiktaş seyircisinin arasında maç seyrettim"

Trabzonspor Başkanı olduğu ilk zaman deplasman yasağın protesto etmek için Beşiktaşlı taraftarların arasında maç izlediğini söyleyen İbrahim Hacıosmanoğlu: "Ben başkan olduğum zaman ilk maçımız Beşiktaş’a karşı Olimpiyat Stadyumunda’ydı. Ben “Beşiktaş seyircisinin arasında maçı seyredeceğim” diye açıklama yaptım. O zamanın valisi koruma vermeyi teklif etti. Ben de “Ben oraya deplasman yasağını protesto etmeye gidiyorum. Korumayla gidersem bir anlamı kalmaz ki" dedim. Bir yeğenim ve iki oğlumla birlikte maçı 90 dakika Beşiktaş seyircisinin arasında seyrettim. Ahmet Nur Çebi ikinci başkandı geldi yanımda 10 dakika durdu. O zaman fair-play ödülünün bana verilmesi gerekiyordu.

EURO 2024'ün bitmesini bekledim

Çalışmalara başlamak için Türkiye’nin EURO 2024 mücadelesinin bitmesini bekledim. Talihsiz bir şekilde elendik turnuvadan. Montella'yı başarılı buluyorum. Elendikten sonra 1 buçuk gün içerisinde 87 imza topladım. Benim Doğu'da, İç Anadolu’da karşılığım var.

İlgini Çekebilir
İbrahim Hacıosmanoğlu: "Ali Koç'a ağır sözlerim oldu ama...
Habere Git

Yabancı hakem düşünmüyoru.

Yabancı hakem getirmeyi düşünmüyoruz. Kendi evlatlarımıza güveniyoruz. Halil Umut Meler, burda yumruk yedi Avrupa Şampiyonası’nda takdir edildi. Yabancı hakemlere o paralı vermenin bir anlamı yok" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler