İbrahim Hacıosmanoğlu: "FETÖ beni tehdit etti! Mesajar hala duruyor"

Arif Can Yıldız
16.07.2024 - 13:28 | Son Güncellenme: 16.07.2024 - 13:52

TFF Başkan Adayı olan Trabzonspor Eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, başkanlık döneminde FETÖ tarafından tehdit edildiğini ve atılan mesajların hala durduğunu söyledi.

İbrahim Hacıosmanoğlu: "FETÖ beni tehdit etti! Mesajar hala duruyor"

AJANSSPOR HABER

18 Temmuz'da TFF tarafından düzenlenecek olan seçimde başkan adayı olarak yarışacak olan İbrahim Hacıosmanoğlu, Habertürk ekranlarında Mehmet Ayan'ın sorularını yanıtladı. Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Başkanlığı yaptığı dönemde FETÖ tarafından tehdit edildiğini söyledi.

"Avrupa standartlarında sahalarımız var ama..."

Türkiye'de son yıllarda yapılan stadyumların yüksek standartlarda olduğunu söyleyen Başkan Adayı Hacıosmanoğlu: "Cumhurbaşkanımız sağolsun Türkiye’nin hemen hemen her ilinde Avrupa standartlarında stadyumlarımız var ama bu stadyumların içini Türk futbolunu adil ve adaletli yönetemediğimizden dolayı hep kaosla doldurduk.

Hakem hatasıyla değil hakem kararıyla

Benim hala telefonumda Fuat Avni’nin tehdit mesajları duruyor. Biz 2015/2016 sezonunda çok önemli transferler yaptık. Stephane M’bia’yı kadromuza kattık. İlk 4 haftadan sonra üç maç üst üste hakem hatasıyla değil hakem kararıyla maç kaybettik. Mustafa Denizli, Trabzon’u çok sevmez ama çıktığı bir yayında  “50 yıldır bu işin içindeyim bir takımın böyle katledildiğini ilk kez görüyorum” dedi. Kaos çıksın diye yapıldı bunlar. Fuat Avni’nin mesajı telefonumda duruyor. “Aday olma! Bir çok rezil kasetini yayınlarız” diye tehdit ediyor. Yurt dışında çıkınca eğlence olsun diye oyun oynamıştık. O zamanlar adımız “Kumarbaz Başkan”a çıkmıştı.

İlgini Çekebilir
İbrahim Hacıosmanoğlu: "Fair Play ödülünü benim almam lazımdı"
Habere Git

Bize yapamazlar

Türk futbolunu tekeline almış, sahada yaşanan kaosların arkasında bir örgütlenme var. Onların gücü Servet Yardımcı’ya yetmiş olabilir ama siz bir irade koyarsınız ortaya bunu gören insanlar o hamleleri size yapamazlar.

Türk futbolunu rezil ettiniz

Siz federasyon başkanısınız. Türkiye’nin yüzüncü yılı… Süper Kupa maçı oynanıyor. Gittiğiniz ülkede sezonluk 200 milyon euro alan futbolcu var. İki güzide takımı oraya götüyorsunuz. Atatürk’ü tartışılır pozisyona getirdiniz. Türk futbolunu rezil ettiniz. Yetmedi ülke siyasi kaosa gidiyordu. Yabancı kuralı için de deplasman yasağı için de kulüplerimizle beraber oturup konuşacağız" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler