İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan olay sözler

05.02.2017 - 16:34 | Son Güncellenme: 05.02.2017 - 16:34

İbrahim Hacıosmanoğlu uzun süreli sessizliğini bozdu, mali genel kurulda bomba açıklamalarda bulundu İşte eski başkanın en dikkat çeken sözleri...

İbrahim Hacıosmanoğlu, mali genel kurulda şunları söyledi: 'Yaklaşık 1 yıldır Başkan Muharrem Usta ve yönetimi bütün faturaları bize çıkartıyor. Onlar dikenli bahçe devraldı, biz sanki gül bahçesi devraldık!'

"FETÖ bizi hedef aldı"

Biz geldiğimizde borç 200 milyon ama döndüremiyorduk çünkü tüm gelirler temlikliydi. Evet 400 milyon ile kulübü bıraktık ama gelirlerin yüzde 50’si kullanılabilir. n Kulübün ağabeyleri bizimle uğraştı, başarısız olmamız istendi. 8 ay konuşmadık, içimiz kabul etmediği halde sırf Trabzonspor’un menfaati için istemeyerek TFF’yi destekledik. İçerideki ihanet şebekesi yetmedi, Türkiye’yi çökertmek isteyen FETÖ bizi hedef aldı. Bizi tehdit ettiler. FETÖ’nün köpeği diyor ki, “Yarın bana basın yoluyla bırakacağının mesajını ver, yoksa rezil videonu yayınlayacağım”. İmza Fuat Avni. Blackjack oynarken Hollanda’da videomu yayınladır. Ben normalde son seçimde aday olmayacaktım, kaçtı gitti denmesin diye aday oldum.

"Öyle bir çete var ki orada..."

Hakkımız yendi, dönemin MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu ile görüştüm. Ben, “Aranızda FETÖ’nün köpekleri var” diyerek ağır hakaretler ediyorum. Bunları derken, Müftüoğlu’nun ses tonu değişiyor. Korktu sandım meğer adamlarına küfür ettiğim için, hocasına sövdüğüm için yüzü değişmiş. 50 bin ’ByLock’cunun içinde, ilk binin içinde Kuddusi Müftüoğlu var. Görevden alındı. Öyle bir çete var ki orada. Bu hakemlerin başı duruyor, kimse alamadı onu oradan. Çetenin başı Cüneyt Çakır’dır. Babasını FETÖ’den dolayı federasyondan attılar. Ama ondan korkuyorlar, öyle bir gücü var yani. 15 Temmuz akşamı istifasını vermiş deniyor. Sanki Fetoş haber gönderdi de istifa etti. 15 Temmuz akşamını mu buldu istifası!

"Cüneyt Çakır’ın organizasyonundan geliyor"

Hacıosmanoğlu, ‘Bizimle ilgili Trabzon’da hakemleri alıkoyduk’ diye dava açıyorlar. İtalya’da olduğu söylenen Avrupa Hakemler Federasyonu diye bir federasyon. Ne kurumsal bir kimliği var ne de yeri var. Bunları organize eden Türkiye’de rezil hakemlik yapan ama Avrupa’da FETÖ’nün lobisiyle önemli yerlere gelen Cüneyt Çakır’ın organizasyonundan geliyor”

Senin için hazırladığımız haberler