İbrahim Öztürk'ten flaş itiraf: 'Beşiktaş'la anlaşmıştım'

29.04.2019 - 18:19 | Son Güncellenme: 29.04.2019 - 21:19

İbrahim Öztürk'ten flaş itiraf: 'Beşiktaş'la anlaşmıştım'

Bursaspor'un 2009/2010 sezondaki efsane kadrosunun değişilmez ismi olan, 1. Lig ekiplerinden Altay'ın kaptanı İbrahim Öztürk önemli açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan İbrahim Öztürk, "Sezonun ilk yarısında istediğimiz performansı sergileyemedik. Rakiplerimiz belki bizi hiç ezmeden maçlar kazandı. Tek farklı çok maç kaybettik. Sait Hoca geldi. Sait Hoca ile çıkışa geçtik. Sait Hoca bize çok şeyler kattı. Her maça 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Altay'ı en iyi yerlere getirmek için mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı ve ekledi:

'Futbolcu olmasaydım muhasebeci olacaktım'

"Ben 22 yaşında profesyonel oldum. Futbola geç başlamamın çok fazla dezavantajları oldu. Profesyonel olunca da eksiklerimin çok fazla olduğunu anladım ve çok çalıştım. Herkes bir kez çalışırken ben belki de 5 kez çalışıyordum. Ticaret Meslek Lisesi mezunuyum futbolcu olmasaydım muhasebeci olacaktım. Ben sevdiğim işi yapabilmek için çok fedakarlık yaptım, bu fedakarlığımın da karşılığını aldığımı düşünüyorum"

'Beşiktaş'la anlaşmıştım'

"Bursaspor'dayken Beşiktaş'la görüşmelerimiz oldu hatta o dönem anlaşma da sağlandı. Fakat son anda transferim gerçekleşmedi.  Dönemin başkanı İbrahim Yazıcı, 'Bursaspor'da devam edeceksin' dedi. Bursaspor'la şampiyonluk yaşadım. Bursaspor'un yeri bende çok farklı. Şu anda durumları çok zor. İnanıyorum ki Bursaspor bu süreci atlatacaktır. Dua etmekten başka bir şey yok"

Senin için hazırladığımız haberler