(YAZILI ÖZET) Galatasaray- Sivasspor Maç Sonucu: 2-0

20.05.2023 - 20:21 | Son Güncellenme: 20.05.2023 - 21:09

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Galatasaray, sahasında Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Cimbom 2-0 kazandı. İşte beIN özet ve gol.

(YAZILI ÖZET) Galatasaray- Sivasspor Maç Sonucu: 2-0

AJANSSPOR HABER

Galatasaray koşar adım şampiyonluğa koşuyor. Cimbom yine Mauro Icardi'nin attığı 2 golle 3 puanın sahibi oldu. İşte maça dair detaylar...

Icardi es geçmedi

Karşılaşmanın 13. dakikasında Kerem’in ara pasında ceza sahası içi sağ çaprazında topa sahip olan Icardi’nin kaleye sokulup, kaleciyle karşı karşıya kalarak yaptığı vuruşta meşin yuvarlak filelere gitti. 

Devre Galatasaray'ın

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Galatasaray, sahasında Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı sarı-kırmızılı ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da bir dönem sona eriyor! Efsane isim, basketbolu bırakıyor!
Habere Git

Icardi tutulmuyor

Sivasspor'un beraberlik için yüklendiği dakikalarda Galatasaray, 2-0 öne geçmeyi başardı. Karşılaşmanın 63.dakikasında Sacha Boey'in arka diğere gönderdiği topta Icardi, kafa vuruşu yaparak ağları buldu ve skoru 2-0'a getirdi.

Galatasaray ligde evindeki yenilmezliğini 16 maça çıkardı

Galatasaray, Sivasspor maçıyla Spor Toto Süper Lig’de evindeki yenilmezliğini 16 maça çıkardı.
Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Galatasaray, Nef Stadyumu’nda Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Aslan maçtan 2-0'lık skorla galip ayrıldı. Sarı-kırmızılılar bu mücadeleyle ligde 17. iç saha maçını oynadı ve yenilmezliğini sürdürdü. Aslan evinde Süper Lig’de oynadığı son 16 maçta 14 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Cimbom sahasında sadece 2. haftada Giresunspor'a 1-0'lık skorla mağlup oldu.

Galatasaray şampiyonluğa 1 galibiyet uzakta

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta deplasmanda oynayacağı MKE Ankaragücü maçından galibiyetle ayrılması durumunda sezonu şampiyon olarak tamamlamayı garantileyecek. Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Galatasaray konuk ettiği Sivasspor’u 2-0'lık skorla mağlup etti. Sarı-kırmızılılar bu galibiyetle puanını 79’a çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Galatasaray, Süper Lig'de 36. haftada deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Cimbom, maçtan galip ayrılması durumunda 2022-2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayacak.

İlgini Çekebilir
Özbek: "Galatasaray, Cumhuriyetin en önemli spor kulübüdür"
Habere Git

23 yıl sonra bir ilk

Bu sezon 22 maçta 19. golünü atan Icardi bu maçı da boş geçmemiş oldu. 7 asist katkısı da yapan Arjantinli golcü 23 yıl sonra Galatasaray'ın tarihine geçti. Galatasaray'ın Süper Lig'de attığı son 6 gol, Mauro Icardi'den geldi. Icardi, sarı-kırmızılılarda Mario Jardel'in ardından bu istatistiği yakalayan ilk yabancı oyuncu oldu.

(YAZILI ÖZET) Galatasaray 1-0 Sivasspor Maç Özeti

13. dakikada Kerem’in ara pasında ceza sahası içi sağ çaprazında topa sahip olan Icardi’nin kaleye sokulup, kaleciyle karşı karşıya kalarak yaptığı vuruşta meşin yuvarlak filelere gitti. 1-0

30. dakikada ceza sahası dışından Rashica’nın yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak kalenin üstünden auta gitti.

37. dakikada Alaaddin Okumuş, kullandığı serbest vuruşta ceza sahasına ortasını yaptı. Kale önünde Appindangoye’nin yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Muslera’da kaldı.

Mauro Icardi, Süper Lig’deki 19. golünü kaydetti

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Galatasaray evinde Sivasspor ile karşılaşırken, sarı-kırmızılıların iki golünü de Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi kaydetti. Mücadelenin 13. dakikasında ceza sahası içi sağında topu alan Icardi çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 63. dakikada yine sahneye çıkan yıldız futbolcu, sağ kanattan Sacha Boey’un ortasında arka direkte yaptığı kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.


30 yaşındaki futbolcu böyle Süper Lig’deki gol sayını 19’a çıkardı. Yıldız futbolcunun Türkiye Kupası’nda da 1 golü bulunuyor.


Mücadeleye 11’de başlayan Mauro Icardi 86. dakikada yerini Bafetimbi Gomis'e bıraktı.

Galatasaray - Sivasspor maçını 44 bin 992 taraftar izledi

Galatasaray ile Sivasspor arasında Nef Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı 44 bin 992 taraftar takip etti.
Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Galatasaray evinde Sivasspor ile karşılaştı ve müsabakadan 2-0 galip ayrıldı. Bu sezon iç saha maçlarında takımlarını yalnız bırakmayan sarı-kırmızılı taraftarlar, Sivas mücadelesinde de tribünleri doldurdu. Nef Stadyumu’nda oynanan müsabakayı toplam 44 bin 992 taraftar izledi. Sivassporlu taraftarlar da deplasman tribündeki yerini aldı.

Gomis krizden sonra ilk kez

Sivasspor'u kendi sahasında 2-0 mağlup eden Galatasaray'da Gomis, geçtiğimiz haftalarda maça çıkmama istediğiyle ceza alırken tecrübeli oyuncu haftalar sonra Sivasspor maçının 87. dakikasında oyuna girdi.

50. dakikada sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda James'in yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.


63. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazından Boey'in içeri çevirdiği topa uzak direk dibinden Icardi'nin yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 2-0

Senin için hazırladığımız haberler