Alanyaspor Beraberliğinden Sonra Galatasaraylı Icardi, Mertens ve Rashica Konuştu

23.10.2022 - 22:30 | Son Güncellenme: 23.10.2022 - 22:57

Alanyaspor'a karşı 2-0 öne geçtiği maçta, Boey'in kırmızı kartından sonra oyundan düşen ve 2-2 berabere kalan Galatasaray'da Icardi, Mertens ve Rashica açıklama yaptı.

Alanyaspor Beraberliğinden Sonra Galatasaraylı Icardi, Mertens ve Rashica Konuştu

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, Alanyaspor'u konuk etti. İlk devre 2-0 öne geçen Galatasaray, 31. dakikada Sacha Boey'in atılması ile oyundan düştü. İkinci yarı skoru koruyamayan Sarı-Kırmızılılar, sahadan 2-2 berabere ayrıldı. Maçın ardından Galatasaraylı Mauro Icardi, Dries Mertens ve Milot Rashica açıklamalarda bulundu.

Icardi: "Hakem hatasından dolayı oyunun kontrolü elimizden kaçtı"

Mauro Icardi, "Maça çok iyi başladığımızı düşünüyorum. Golleri bulduk ve hocamızın istediği gibi oynuyorduk. Fakat 30. dakikada hakem hatası diye söyleyebileceğim bir şeyden dolayı oyunun kontrolü elimizden çıktı. 10 kişi ile 60 dakikayı çıkarmak da kolay değil. Geçtiğimiz haftalarda da benzer şeyler yaşamıştık. Sürekli neden hakemler bize karşı hata yapıyor bunu anlamıyoruz." dedi.

"Hocamın da güvenine sahibim"

Sözlerine devam eden Icardi, "Her antrenmanda kendimi veriyorum, elimden gelen her şeyi yapıyorum. Maçlarda da aynı şekilde. Hocamın da güvenine sahibim. Her maçta takımıma yardımcı olmaya çalışıyorum, takım oyuncusu olmaya çalışıyorum. Her zaman en iyisini yapmaya çalışacağım." ifadelerini kullandı.

Mertens: "Biz rakip takımla oynuyoruz ama hakem maça etki etti"

Dries Mertens, "Yazık oldu çünkü ilk yarıda bir kırmızı kart yiyoruz ve bunun kırmızı kart olup olmadığını da bilmiyoruz. İyi oynuyoruz, erken kırmızı kart maça doğrudan etki etti. Biz kendi aramızda, takımlar arasında oynuyoruz ama bu doğrudan maça etki etti." şeklinde konuştu.

"Tamam hata yapabilirsiniz ama bu maçı çok fazla etkiliyor"

Attığı gol hakkında konuşan yıldız futbolcu, "Umuyorum tabii ki bu devam eder ama bundan daha önemlisi bizim 3 puan kazanmamız. Kırmızıdan önce çok çok iyi oynuyorduk ve böyle devam ediyordu. Tamam bir hata yapabilirsiniz ama bu çok fazla maçı etkiliyor."

Rashica: "10 kişi kaldıktan sonra bazı hatalar yaptık"

Milot Rashica ise "Başlangıçta golleri bulabildik, güzel de oynuyorduk. 10 kişi kaldıktan sonra mücadeleyi bırakmadık ancak bazı hatalar yaptık. Sonuçta hayal kırıklığına uğramış bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler