Icardi'nin kardeşi skandala karıştı

27.02.2020 - 21:44 | Son Güncellenme: 27.02.2020 - 18:51

Icardi'nin kardeşi skandala karıştı

Fransa Ligue 1 ekiplerinden PSG forması giyen Icardi'nin kız kardeşi Ivana Icardi geçtiğimiz günlerde İspanya'da düzenlenen Survivor yarışmasına katılmıştı.

Arjantinli yıldız futbolcunun kız kardeşi Ivana Icardi, İspanya'da yayınlanan Survivor yarışmasının en büyük yıldızlarından biri olma özelliği yaşıyor.

Güzel yarışmacının Survivor'daki yarışmacılardan Uruguaylı Hugo Sierra ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Mutlu olduğunu açıkladı

Ivana Icardi programın yayınlanan son bölümünde Hugo Sierra ile ilgili, "Böyle birini iyi ki tanımışım. Çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Görüntüler olay yarattı

Survivor'da Ivana Icardi'nin Hugo Sierra ile yakınlaştığı görüntüler İspanya'da büyük yankı uyandırdı. Magazin sayfaları o görüntüler hakkında, 'Skandal' ifadelerini kullandı.

Big Brother yarışmasına da katılmıştı

2016 yılında Arjantin'de Big Brother yarışmasına katılan, sonrasında da aynı yarışmanın İtalyan versiyonunda boy gösteren Ivana, bu kez şansını Survivor'da denemek için programın İspanya ayağına katılmaya karar vermişti.

Kazanan ne kadar gelir elde edecek?

Kazananın 200 bin Euro'luk büyük ödülün sahibi olacağı yarışmada Ivana Icardi de iddialı olduğunu dile getirmişti.

"Motivasyonum çok yüksek"

"Yarışmada mümkün olduğunca ilerlemek istiyorum" diyen Ivana Icardi, "Her şeyi başarabileceğimi göstermek için çok çabalayacağım. Motivasyonum çok büyük" ifadelerini kullanmıştı. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler