"İçinde bulunduğumuz durum iyi değil"

19.12.2020 - 21:34 | Son Güncellenme: 19.12.2020 - 21:34

Fenerbahçe'nin Yunan futbolcusu Dimitris Pelkas, Gaziantep maçının ardından açıklamalarda bulundu. beIN Sports'a konuşan Pelkas, " Takımın içinde bulunduğu durum gerçekten iyi değil. Nasıl olacak bilmiyorum ama bir çözüm bulmalıyız" dedi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 13. haftasında konuk olduğu Gaziantep'e 3-1 yenildi. Karşılaşmada Fenerbahçe'nin tek golünü atan Dimitris Pelkas maçın ardından beIN Sports'a konuştu.

"Şuan konuşma zamanı değil" diyen Pelkas, "Şu anda konuşma zamanı değil. Kafamızı öne eğip daha fazla çalışma zamanı. Ben yeniyim burada ama kulübün büyüklüğünü biliyorum. Takımın içinde bulunduğu durum gerçekten iyi değil. Nasıl olacak bilmiyorum ama bir çözüm bulmalıyız. Konuşmalı değil daha fazla çalışmalıyız" dedi.

"Golüm ofsayt değildi"

Başakşehir maçında cezası sebebiyle oynayamayacak olan Pelkas, "Benim için önemli olan oynamak. Oynadığım zaman elimden gelenin en iyisinin yapmaya çalışıyorum. Hocamız bilir nerede oynayacağmı. Soyunma odasında gördüğüme göre, golümüz ofsayt değildi. Thiam’ın pozisyonu penaltıydı. VAR sistemi varken bu hatalar nasıl yapılıyor anlamıyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler