İki kardeş tek sevda! A Milli Takım'da yardımcı antrenör sürprizi...

17.09.2021 - 13:12 | Son Güncellenme: 17.09.2021 - 13:16

Stefan Kuntz'u göreve getirmeye hazırlanan TFF'nin yardımcı antrenörlük için yeni adayı ortaya çıktı. Kuntz'un ekibindeki Türk yardımcı kim olacak? İşte yanıtı...

İki kardeş tek sevda! A Milli Takım'da yardımcı antrenör sürprizi...

Kartal YİĞİT-AJANSSPOR 

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda Şenol Güneş ile yollar ayrıldı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Stefan Kuntz'u göreve getirmeye hazırlanıyor. Alman teknik adamın yardımcıları konusunda ise sıcak bir gelişme yaşandı. Detaylar haberde... 

Halil Altıntop gündemde

Stefan Kuntz'u hafta başında açıklamaya hazırlanan Türkiye Futbol Federasyonu, Kuntz'un yardımcılığı için Bayern Münih U17 takımını çalıştıran yönetici Hamit Altıntop'un kardeşi Halil Altıntop'u düşünüyor.

Kuntz'un kendi ekibini getireceği ve Türk yardımcı olarak da Halil'i istediği öğrenildi. Kuntz'un önümüzdeki hafta göreve başlaması bekleniyor. Halil Altıntop da Kuntz'un yardımcılarından biri olmaya hazırlanıyor. 

Halil Altıntop'un antrenörlük kariyeri

2017-18 sezonunda futbolu bıraktıktan sonra Halil Altıntop antrenörlük kariyerine başladı. 2018'dwe Stuttgart'ta bireysel antrenör olarak görev yapan Halil Altıntop daha sonra 2019 yılında 5. Lig'de yer alan Schwaben Augsburg takımını çalıştırdı. 

Bayern'de görev yapıyor 

Augsburg'da 11 maç çıkan Halil Altıntop, 2020 yılında ise Bayern Münih'in U16 Takımı'nda yardımcı antrenör olarak görev yapmaya başladı. Altıntop, 1 Temmuz 2021'den itibaren de U17 Takımı'nda görev almaya başladı. 38 yaşındaki Altıntop, futbolculuk kariyerinde Trabzonspor'da da forma giymişti. 

Senin için hazırladığımız haberler