İkili zirveden transfer çıktı!

14.04.2015 - 09:02 | Son Güncellenme: 14.04.2015 - 09:20

Hem sezon başının hem de devre arasının transfer rekortmeni olan Bordo-Mavililer’in listesinin yine çok kalabalık olduğu konuşuluyor. Bu noktada belirleyici isim ise teknik direktör Ersun Yanal...

Fanatik'in haberine göre; Daha önce de Karadeniz ekibinde 2 başkan ile görev yapan deneyimli çalıştırıcı, bu kez Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte hedefe yürümekte kararlı...

Listesinde çok isim olması, sürekli yurt dışına çıkarak oyuncu izlemesi sebebiyle yeni ve kabarık bir fatura çıkaracağı görüşüyle eleştirilen Yanal’ın Başkan Hacıosmanoğlu’nu nasıl ikna ettiği de ortaya çıktı.

"Deneyimli bir hocayım"
Son dönemlerde başta transfer ve gelecek sezon planları üzerine konuşan ikilinin gidecek-alınacak oyuncular üzerinde bir liste çalışması yaptığı, Başkan Hacıosmanoğlu’nun da bütçe için uğraştığı biliniyor. 

Bu noktada Ersun Yanal’ın Trabzonspor’un patronuna, “Bu kadro benim kadrom değil ama hiç şikayet etmedim, bilerek geldim. Çünkü çok üst düzey oyuncular var. Elimizdeki yapıyı ideal şekilde kullanmadık, çünkü sakatlıklar, ayrılanlar ve cezalar sebebiyle büyük bir mecburi değişim yaşadık. Daha önce de Trabzonspor’da görev yaptım, sizi de tanıyorum. Taraftarın ve bir başkan olarak sizin beklentinizi çok iyi biliyorum. Gelecek sezon buna uygun, herkesin beklentisine yanıt verecek, çok daha coşkulu ve iyi bir takım sahaya çıkarmak için sizden transfer istiyorum” diyerek beklentisini aktardı.

"Biraz da sen oluştur"
Bu görüşlere Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun olumlu baktığı ve şu yanıtı verdiği öğrenildi:
“Evet, senin futbol anlayışın zaten bizi birlikte çalışmaya itti. Sana çok güvenmesek böyle kritik bir anda birlikte çalışmak istemezdik. Ancak ekonomik olarak çok eleştiriliyoruz. O nedenle mevcut kadronun üzerine büyük maliyetli transferler yapamayız. Sen de kadro içinden bir eleme yap ve satacağımız oyuncularla bütçeye katkıda bulun.”

Senin için hazırladığımız haberler