İkranur Tirsi'yi kim, ne zaman öldürdü? 14 yaşındaki amcası Sinan Tirsi ne cezası aldı?

15.02.2021 - 16:42 | Son Güncellenme: 15.02.2021 - 16:49

Müge Anlı'nın programına 7 yaşındaki kızının sır ölümü ile ilgili katılan Tirsi ailesi, 7 yaşındaki İkranur Tirsi'yi 13 yaşındaki amcası Sinan Tirsi'nin öldürdüğü ortaya çıktı. Bununla birlikte herkes şok oldu. Peki Sinan Tirsi ceza alacak mı ve yaşı ceza almaya tutuyor mu, neden öldürdü ve ne zaman öldürdü? İşte İkranur Tirsi'nin ölümü hakkında detaylar ve Sinan Tirsi'nin alacağı ceza ve detayları...

İkranur Tirsi'yi kim, ne zaman öldürdü? 14 yaşındaki amcası Sinan Tirsi ne cezası aldı?

Giresun'da şüpheli bir şekilde ölen İkranur, cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. 14 yaşındaki amcası Sinan Tirsi, yeğeni İkranur Tirsi'yi öldürdüğünü açıkladı. İşte o açıklamaya dair tüm detaylar...

 Amca Sinan Tirsi, küçük kızı boğarak öldürdüğünü ve dereye de ablası ile birlikte attıklarını söyledi.

Olay ile ilgili kimler gözaltına alıntı?

İkranur'un dedesi N.T., halaları S.T., Ayşe T., S.T., amcaları Sinan T. (14), A.T. ve kuzeni A.T olmak üzere 7 kişi gözaltına alındı.

İkranur Tirs'yi kim öldürdü?

 3 gündür çapraz sorguya alınan akrabalarından 5’i serbest bırakılırken, olayı gerçekleştirdiklerini itiraf eden küçük amcası Sinan Tirsi (14) ve ona cesedi dereye atmak için yardım eden halası Ayşe Tirsi yoğun güvenlik önlemleri altında sabah saatlerinde ilk olarak olay yerinde İkranur’u nasıl öldürdüklerini anlattılar. 

13 yaşında olan Sinan Tirsi küçük kızı kıskandığı için öldürdüğünü ileri sürdü.

Sinan Tirsi, 24 yaşındaki ablası Ayşe Tirsi ile birlikte İkranur'un cansız bedenini dereye bıraktıklarını söyledi.

Ayşe Tirsi ile Sinan Tirsi tutuklandı mı?

Nöbetçi mahkemede ifadeleri tamamlanan Sinan Tirsi, cinayet suçundan, kendisine yardım eden ve delilleri karattığı ileri sürülen Ayşe Tirsi cezaevine gönderildi.

Senin için hazırladığımız haberler