İlayda Şeker, İsmail Balaban'a 'Kocam' deyince olay oldu!

29.11.2021 - 14:28 | Son Güncellenme: 29.11.2021 - 14:36

Survivor macerası son bulduktan sonra memleketi Antalya'ya dönerek nişanlısı Gamze Atakan'dan ayrılan İsmail Balaban, İlayda Şeker ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

İlayda Şeker, İsmail Balaban'a 'Kocam' deyince olay oldu!

Evliliğe yeşil ışık yakan İlayda Şeker'in, İsmail Balaban'ın annesi Ümmü Gülsüm Balaban ile düğün alışverişine çıktığı iddia edildi. Sosyal medyayı sallayan fotoğrafın, Antalya'da düğün alışverişi yapılan bir pasajda çekildiği öne sürüldü.

"Kocam" dedi

Milliyet'te yer alan habere göre; İlayda Şeker'in, İsmail Balaban ile spor yaptığı videoda, Balaban'a 'Kocam' sözüyle hitap etmesi ise ünlü çiftin sevenlerine, ikinci bir şok yaşattı. Sosyal medya kullanıcıları, Şeker'in ''Kocam'' sözünü, 'evlilik itirafı' olarak yorumladı.

İlayda Şeker, geçtiğimiz günlerde takipçisinden gelen "Düğün ne zaman?" sorusuna, "Arkadaşlar, farkında mısınız bilmiyorum ama ben Antalya'da yaşıyorum. Sizce neden?" yanıtını vermişti.

Şeker'in, "Kendini beş yıl sonra nerede görüyorsun?" sorusuna verdiği "Antalya Elmalı'da" yanıtı da, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Survivor İlayda, İsmail Balaban ile aşklarını ilan ettikten sonra sosyal medya hesabında değişikliğe gitmişti. Daha önce iddialı paylaşımlarda bulunan Şeker'in, Balaban'ın isteği üzerine bazı fotoğraflarını sildiği iddia edilmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler