İlhan Palut: "Abdülkerim uzun yıllar milli takıma hizmet edecek"

27.03.2021 - 08:33 | Son Güncellenme: 27.03.2021 - 08:38

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut; yeşil beyazlı takımdaki hedefleri, yeni jenerasyonun genç teknik adamları ve Abdülkerim Bardakçı hakkında konuştu.

İ.H.Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut gündeme dair açıklamalar yaptı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan İlhan Palut, "Göztepe'den ayrıldıktan sonra Süper Lig'den ve 1. Lig'den birçok takımdan teklif aldım. Konyaspor'dan gelen teklif beni heyecanlandırdı ve bu teklifi kabul ettim. İlk kez Süper Lig 21 takımla oynanıyor. Konyaspor olarak bu sezon için ilk hedefimiz ligde kalmak ve sezonu kazasız belasız bir şekilde atlatmak. İstikrarı seven bir teknik direktörüm. İnşallah Konyaspor'u aldığımız yerden daha iyi yerlere taşırız." dedi.

İlk hedefinin Konyaspor'da başarılı olmak olduğunu söyleyen Palut, "Şu anda hedefim Konyaspor'da başarılı olmak. Antrenörün yükselmesi takımın yükselmesi ile doğru orantılıdır. Bir takımda görev alırken başka takım hakkında hedef belirleyici açıklamalar yapmayı doğru bulmuyorum. Yeni jenerasyondaki teknik direktörler güzel işlere imza atıyorlar. Bu teknik direktörler 3-4 yıl içerisinde mutlaka Avrupa'da başarılı olacaktır." diye konuştu.

44 yaşındaki teknik adam A Milli Takım kadrosuna çağrılan Abdülkerim Bardakçı hakkında ise şu ifadeleri kullandı:

"Abdülkerim Bardakçı'nın performansından memnunum. Abdülkerim'in kendisini geliştirme istediği var, çok çalışıyor. İnşallah böyle devam eder. Abdülkerim'in uzun yıllar A Milli Takıma hizmet edeceğini düşünüyorum."

Senin için hazırladığımız haberler