Kasımpaşa'da Nicolai Jörgensen transferi resmiyete döküldü!

24.07.2021 - 17:50 | Son Güncellenme: 24.07.2021 - 18:11

Son dakika transfer haberleri... Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Feyenoordlu Nicolai Jörgensen'in transferini açıkladı. İşte detaylar...

Kasımpaşa'da Nicolai Jörgensen transferi resmiyete döküldü!

AJANSSPOR - HABER

 

Süper Lig'de önceki sezonu 14. sırada tamamlayan Kasımpaşa'da transfer çalışmaları hız kesmeden sürdürülüyor. Lacivert-beyazlı ekip, son olarak Hollanda Eredivisie takımlarından Feyenoord'da forma giyen Nicolai Jörgensen'in transferini duyurdu. Jörgensen iddiasını ilk olarak Ajansspor yazmıştı.

Paşa'dan 'Viking' paylaşımı

Jörgensen transferi resmi olarak duyurulmadan önce kulübün sosyal medya hesabından 'Viking' temalı bir paylaşım yapıldı. Paylaşımı gören Kasımpaşa taraftarı, yeni transferi heyecanla beklemeye başladı. İşte, Kasımpaşa'nın 'Viking' temalı paylaşımı...

 

Jörgensen formayı giydi

Danimarka doğumlu 30 yaşındaki Nicolai Jörgensen, gün içerisinde Kasımpaşa tesislerine gelip kendisini lacivert-beyazlılara katan imzayı attı. Kulübün resmi hesabından Jörgensen'in transferine dair paylaşım yapıldı:

 

İlgini Çekebilir
Kasımpaşa golcüsünü Hollanda'da buldu
Habere Git

Nicolai Jörgensen'in istatistikleri

2016-17'de, Feyenoord formasıyla 42 maça çıkıp 25 gol, 13 asistlik performansıyla parmak ısırtan Nicolai Jörgensen; 38 gole katkıda bulunduktan sonra bir daha o günlerinin kıyısından dahi geçemedi. Son 4 sezondur çift haneli rakamlara çıkmakta zorluk yaşayan oyuncu, geçtiğimiz sezon 29 maça çıkarken 5 kez fileleri havalandırmıştı. Jörgensen'in 2016-17'deki piyasa değeri 15 milyon Euro bandındaydı. 

Senin için hazırladığımız haberler