İlk gol için çarpıcı yorum: 'Sanki 10 yaş altı takımı...'

05.11.2020 - 00:19 | Son Güncellenme: 05.11.2020 - 00:28

Son dakika haberleri... Başakşehir'in Manchester United'ı 2-1 mağlup ettiği maçta temsilcimizin attığı ilk gol İngiliz basınında da yer buldu. Peki ilk golle ilgili Paul Scholes ne dedi? Van Persie maç sonrası neler söyledi? İşte detaylar...

İlk gol için çarpıcı yorum: 'Sanki 10 yaş altı takımı...'

AJANSSPOR - DIŞ HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Başakşehir'in Manchester United'ı 2-1 mağlup etmesi büyük yankı uyandırdı.

Özellikle Başakşehir'de Demba Ba'nın attığı ilk gol, Manchester United aleyhine eleştirirken, aynı zamanda İngiltere'de de gündem oldu. Manchester United'ın eski futbolcusu Paul Scholes konuyla ilgili çarpıcı bir örnek verdi.

"Sanki 10 yaş takımı futbol oynuyor"

Eski futbolcu Paul Scholes yenilen ilk golle ilgili net ifadeler sarf ederken, "Yenilen ilk gol tamamen savunma organizasyonuyla ilgili. Sanki 10 yaş takımı futbol oynuyor. Arka dörtlünün ne yaptığını hiç anlayamadım. Utanç verici." ifadelerini kullandı.

"Buna izin veremezsiniz"

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Robin Van Persie, eski takımı Manchester United'ın Başakşehir'e mağlup olmasını şu şekilde yorumladı:

"Benim Manchester United'da oynadığım dönemde Sir Alex Ferguson bizim her zaman rakibimizden daha fazla koşmamızı söylerdi. Eminim ki Başakşehir bugün Manchester United'dan daha fazla koştu. Bunun olmasına izin veremezsiniz. Bunun kalite veya yetenekle ilgisi yok. Bu ekstra bir şey, %100 bir şekilde maça odaklanmalısınız."

Senin için hazırladığımız haberler