(ÖZET) Galatasaray - Kasımpaşa Maç Sonucu: 2-1

Ali Bozkurt
24.07.2022 - 21:12 | Son Güncellenme: 24.07.2022 - 23:51

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray, kendi sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Cimbom, rakibini Seferoviç ve Kerem'in golleriyle ile 2-1 mağlup etti.

(ÖZET) Galatasaray - Kasımpaşa Maç Sonucu: 2-1

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıklarına Okan Buruk yönetiminde devam eden Galatasaray, taraftarı önünde ilk hazırlık maçında Süper Lig ekibi Kasımpaşa'ya karşı çıktı. Cimbom'da yeni transfer Haris Seferoviç, ilk şutunda gol bulmayı başardı. İşte maça dair detaylar...

Kerem, örümcek ağlarını temizledi!

Karşılaşmanın ilk yarısında rakip sahaya sık sık giren Galatasaray, genç oyuncu Kerem AKtürkoğlu ile 28. dakikada 1-0 öne geçmeyi başardı. Yeni transfer Oliveira ile Emre Akbaba'nın orta sahada şık paslaşmasından sonra top Gomis'e geldi. Golcü oyuncunun tek başında ceza alanında topla buluşan Kerem Aktürkoğlu, topu önüne aldıktan sonra uzaktan çektiği sert şutla Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

Kaptan, uzaktan avladı

Galatasaray'ın attığı golden sonra ataklarını sürdüren Kasımpaşa, 34. dakikada beraberliği yakaladı. Orta alandan gelen uzun topa koşu yapan Ben Ouanes, içeriye yerden açtığı orta Kasımpaşa'nın kaptanı Haris Hajradinovic'e geldi. Gelişine yerden sert vuruş yapan Hajradinovic, beraberliği getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmadı ve ilk yarı 1-1 berabere sonuçlandı.

İlk şut, ilk gol

Galatasaray'ın yeni transferi Haris Seferoviç, Sarı-Kırmızılı formayla ilk kez sahaya çıktı. 30 yaşındaki golcü oyuncu 60. dakikada oyuna girdikten sonra Emre Akbaba'nın ortasında top önünde kaldı. Topu düzelten golcü oyuncu ilk şutunda ilk golünü de atmayı başardı. Seferoviç'in attığı golle birlikte Galatasaray, tekrardan üstünlüğü yakaladı.

İlk kez Arena'da forma giydiler

Galatasaray'ın bu sezon kadrosuna kattığı Sergio Oliveira, Haris Seferoviç, Kazımcan Karataş, Abdulkerim Bardakcı ve Dubois NEF Stadyumunda ilk kez Galatasaray formasıyla boy gösterdiler. Yeni transferlerden Seferoviç ve Dubois ise ilk kez bir maçta Sarı-Kırmızılı forma ile karşılaşmanın 59. dakikasında oyuna girdiler.

Taraftar ilgi gösteri

Galatasaray'ın kendi sahasında konuk ettği Kasımpaşa maçına 18.151 biletli seyirci geldi. Cimbom, bu sezon Avusturya kampından sonra kendi sahasında ilk kez maça çıktı. 

Avusturya kampında tek galibiyet

Avusturya kampında Galatasaray ilk maçta Sturm Graz ile karşılaştı. Cimbom, ilk maçta 2-1 mağlup oldu. İkinci karşılaşmada ise Mol Vidi ile karşılaşan Galatasaray, 1-0 mağlup oldu. İlk galibiyetini ise üçüncü maçında Sigma Olomouc'a karşı 2-0'lık skorla alan Galatasaray, kampın son maçında ise Pardubice ekibiyle 0-0 berabere kaldı.

İŞTE MAÇ ÖZETİ (GALATASARAY 2-1 KASIMPAŞA)

Senin için hazırladığımız haberler