Galatasaray'da Emre Kılınç, Trabzonspor maçında 2 gol attı ve sakatlandı!

12.09.2021 - 20:38 | Son Güncellenme: 12.09.2021 - 21:11

Galatasaray, Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor ile karşılaştı. Emre Kılınç, ilk yarıda iki gol birden attı. Ancak sakatlanarak 2. yarıya çıkamadı.

Galatasaray'da Emre Kılınç, Trabzonspor maçında 2 gol attı ve sakatlandı!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Süper Lig’in ilk 3 maçında ilk 11 yüzü göremeyen Emre Kılınç’a milli ara ilaç gibi geldi. Gelen teklifler reddedildi o da iki golle döndü.

İlk 3 maçta 11 yüzü göremedi

Galatasaray’a geçen yıl büyük umutlarla transfer edilen Emre Kılınç bu sezon başında geri planda kalmıştı. Süper Lig'in ilk 3 maçında 11 yüzü görmeyen Emre Kılınç, Hatayspor ve Kasımpaşa maçlarında ise hiç süre almamıştı. 

Terim takımda tuttu

Transfer döneminin son virajında gidecek mi kalacak mı derken, Avrupa’dan gelen teklifler reddedildi ve Fatih Terim, 27 yaşındaki futbolcuyu takımda tuttu. 

İlk yarıda iki gol attı

Milli arada teknik heyetin özel olarak ilgilendiği Emre, Trabzon deplasmanına 11’de başladı ve harika geri döndü. Tecrübeli futbolcu iki gol kaydederken bu sezonki 4’üncü sayısına imza attı. 27 yaşındaki oyuncu, Süper Lig kariyerinde ilk defa bir maçta 2 gol birden attı. 

Emre Kılınç çıktı Babel girdi

Ancak ilk yarıya damga vuran Emre Kılınç aldığı darbe nedeniyle sakatlandı ve ikinci yarıda yerini Babel'e bıraktı. Sarı-kırmızılı futbolcunun aşil bölgesine darbe aldığı için ağrı hissettiği bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler