İlkay Gündoğan’a dev talip!

11.06.2021 - 00:58 | Son Güncellenme: 11.06.2021 - 01:02

Manchester City ile kariyerinin en iyi sezonunu geçiren İlkay Gündoğan’a transferde Barcelona kancası. Detaylar haberimizde…

İlkay Gündoğan’a dev talip!

AJANSSPOR-HABER

Premier Lig şampiyonu Manchester City ile çok başarılı bir sezonu geride bırakan İlkay Gündoğan, transferin gözde oyuncusu oldu. Halen Almanya Milli Takımı’nın  EURO 2020 kampında bulunan Türk asıllı futbolcunun ismi dev bir kulüple anılıyor. 

Golcülüğü Barça'yı cezbetti

Goal.com’un haberine göre, Barcelona’nın İlkay Gündoğan’a olan ilgisi günden güne artıyor. Bu sezon golcülerinden verim alamayan Pep Guardiola'nın değiştirdiği sistemle büyük bir hücum silahı haline gelen İlkay, Barça’nın iştahını kabarttı.

Agüero'dan sonra Barça'ya bir City'li daha mı?

Katalanlar, Sergio Agüero’dan sonra takım arkadaşı İlkay Gündoğan’ı da gözlerine kestirdi. Ancak Türk asıllı yıldızın sözleşmesi devam ettiği için bu transfer kolay görünmüyor. 

Guardiola İlkay'ı bırakmak istemiyor 

Gelen haberlere göre İngiliz ekibi, 2023 yılına kadar kontratı bulunan orta saha oyuncusunu satmayı düşünmüyor. Nitekim İlkay, Guardiola’nın en güvendiği isimler arasında. 

İlkay sezonu 17 golle tamamladı

Geçtiğimiz sezonu forvetleri bile kıskandıracak şekilde 17 golle tamamlayan İlkay Gündoğan için Barcelona’nın, City’yi ikna edecek bir teklif yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.    

Senin için hazırladığımız haberler