Premier Lig'den Southampton, Mislav Orsic'i Transfer Etti

Akın Ungan
07.01.2023 - 10:15 | Son Güncellenme: 07.01.2023 - 10:28

Premier Lig ekiplerinden Southampton, Dinamo Zagreb takımından Mislav Orsic'i transfer etti. Kanat oyuncusu ile 2025'e kadar sözleşme imzalandı.

Premier Lig'den Southampton, Mislav Orsic'i Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

İngiltere Premier Lig'de mücadele eden Sputhampton, transfer çalışmalarına devam ediyor. İngiliz kulüp, bir kanat oyuncusunu kadrosuna kattı.

6.8 milyon Euro bonservis

Southampton, Mislav Orsic transferi için Dinamo Zagreb ile anlaşma sağladı. İngilizler, bonservis bedeli olarak 6.8 milyon Euro ödeyecek.

2025 yılına kadar sözleşme

Premier Lig temsilcisi, 30 yaşındaki Hırvat futbolcu ile 2025 yılına kadar sözleşme imzaladı. Kulüp, konuyla ilgili açıklama yaptı. Transfer sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

İlgini Çekebilir
Icardi derbiye hazır: "Oynamak istiyorum"
Habere Git

Mislav Orsic'in kariyeri

29 Aralık 1992 doğumlu Mislav Orsic, ülkesi Hırvatistan'ın Kustosija takımında futbola başladı. Inter Zapresic, Spezia Calcio, HNK Rijeka, NK Celje, Jeonnam Dragons, CC Yatai, Ulsan Hyundai ve Dinamo Zagreb formaları giydi.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus, Okan Buruk'u şaşırtacak!
Habere Git

Kariyeri boyunca toplam 471 maça çıkan Orsic, 156 kez gol sevinci yaşadı. Hırvat futbolcu 75 defa asist kaydetti. 30 yaşındaki sol kanat, 14 maçta sarı kart görürken, 1 maçta ise direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Orsic'in bu sezonki performansı

Orsic, bu sezon Dinamo Zagreb forması ile 27 karşılaşmada görev aldı. 13 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran oyuncu, 8 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Orsic, 1 maçta sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler