İmzaya hazır! Günün transfer iddiaları...

04.08.2020 - 09:05 | Son Güncellenme: 04.08.2020 - 09:14

Gelecek sezon öncesi takımlar kadrolarını güçlendirmek istiyor. Mali yeterlilikleri doğrultusunda çalışan kulüpler transferde hangi futbolcuyu gündemine aldı? Süper Lig'de mücadele eden takımların transfer gündemleri ve günün transfer iddiaları sizlerle...

İmzaya hazır! Günün transfer iddiaları...

Sezonun sona ermesinin ardından kulüpler, bir sonraki sezon için transferde düğmeye bastı. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve diğer kulüpler kadrolarına ihtiyaçları doğrultusunda transfer yapmak istiyor. Hangi takım, hangi futbolcunun peşinde? İşte günün transfer haberleri...

Onyekuru aşkı alevlendi

Sezon bitmeden Monaco'ya dönen Onyekuru için Galatasaray son bir kez daha şansını deneyecek. Nijeryalı oyuncu, kendisine gelen teklifler olmasına rağmen Galatasaray formalı fotoğrafını sosyal medyada yayınladı. Bu paylaşım hem taraftarı heyecanlandırdı hem de yönetimi iştahının kabarttı. (Fanatik)

Antep'ten Maxim bombası

İlk sezonunda başarılı bir dönemi geride bırakan Gaziantep FK, sezonun en öne çıkan oyuncusu Maxim'i bonservisiyle alıyor. Mainz'da bir yıl daha sözleşmesi bulunan Rumen yıldızla anlaşmaya varıldı, kulübüyle görüşmeler devam ediyor. (Fanatik)

Elneny harekatı

Trabzonspor, Beşiktaş'ta başarılı bir sezon geçiren 28 yaşındaki Mısırlı orta saha için düğmeye bastı. Elneny ve Arsenal kulübü ile görüşmeler başladı. (Fotomaç)

Huzurlarınızda yeni Fenerbahçe

Yönetim, yeni hoca ve anlaştığı oyuncuları açıklamaya başlıyor. İlk olarak teknik patron Erol Bulut ile sportif direktör Emre Belözoğlu resmen duyurulacak. Mert Hakan ile Gökhan Gönül'ün transferleri de ilan edilecek. (Fotomaç)

Bu takas olur mu?

 Sergen Yalçın'ın "Ozan Tufan'ı istiyorum" sözü üzerine harekete geçen siyah-beyazlı yönetim, sarı-lacivertlilerle temasa geçip futbolcuyla görüşmek için izin istedi. Fenerbahçe'de de Ozan'a karşılık Ljajic'in takas edilmesi fikri ortaya çıktı. (Hürriyet)

Galatasaray kaledeki Fatih'ini buldu

Okan'ın performansını yeterli bulmayan sarı-kımızılılar, Muslera dönene kadar kalesini emanet edeceği isme karar verdi. Yabancı sınırlaması ile ilgili alınan yeni karar önümüzdeki sezon yürürlüğe girecek olsa da kaleye lejyoner bir isim düşünmeyen Galatasaray, geçen sezon transferi son anda direkten dönen Fatih Öztürk ile 1 yıl rötarlı da olsa imza noktasına geldi. (Hürriyet)

Mert Hakan sancısı

Sivas'tan bedelsiz gelen yıldız oyuncuya 10 milyon lira imza parası ödendiği iddiası Fenerbahçe'yi transfer bir hayli zorluyor. Sarı-lacivertli kulüp, Mert Hakan Yandaş'la ilgili iddiaları kesin bir dille yalanlasa da transfer görüşmesi yapılan diğer isimlerin mali açısından beklentileri yükseldi. Yöneticilerin pazarlık masasına oturulan oyunculara tek tek durumu anlatmaya çalıştıkları belirlendi. (Milliyet)

Kartal'da hedef Nenad Lukic

Burak Yılmaz'ın gidişiyle golcü aramaya başlayan Beşiktaş, Nenad Lukic'in işini bitirmek üzere. TSC formasıyla Sırbistan Ligi'nde 16 kez fileleri havalandırıp, krallık tacını takan 30 yaşındaki yıldız imzaya çok yakın. (Posta)

Bellegarde Aslan oluyor

Galatasaray Fransız orta saha için kulübü Strasbourg ile prensipte anlaştı. Sarı-kırmızılılar Fransız ekibi Strasbourg'da forma giyen Jean-Ricner Bellegarde'yi bonservisiyle birlikte almaya hazırlanıyor. 22 yaşındaki genç orta saha birkaç gün içinde İstanbul'a gelecek. (Posta)

'Seri' bozulmuyor

Galatasaray'da geçen sezon kiralık fubolculardan bir tek Jean Michael Seri göze girmişti. Sarı-kırmızılılar da Seri'yi 1 yıl daha kiralamak için harekete geçti. Fulham, Premier Lig'e geri dönemezse Fildişili futbolcuyu tekrar Galatasaray'a verecek. (Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler