Kasımpaşa - Alanyaspor: 4-1 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

04.01.2023 - 18:46 | Son Güncellenme: 04.01.2023 - 19:09

Süper Lig'de Kasımpaşa, Alanyaspor'u 4-1 yendi. Paşa'nın yeni teknik direktörü Selçuk İnan, kariyerinin ilk zaferini aldı. Maç sonucu, goller, yazılı özet.

Kasımpaşa - Alanyaspor: 4-1 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Selçuk İnan'ı takımın başına getirerek yeni bir sayfa açmayı planlayan Kasımpaşa, mücadeleyi 4-1 kazandı. Selçuk İnan, teknik direktörlük kariyerinin ilk galibiyetini aldı.

Kasımpaşa hızlı başladı

Kasımpaşa, Alanyaspor'u ağırladığı mücadeleye hızlı başlayan taraf oldu. Henüz 11. dakikada ilk gol geldi. Paşa, sol kanattan hızlı hücumla çıktı. Ahmet'in çizgiye inip penaltı noktasına doğru yerden çevirdiği topu Ben Ouannes sol ayağıyla çektiği şutla Alanyaspor filelerini havalandırdı.

Fall attı, fark 2 oldu

Karşılaşmanın 32. dakikasında Kasımpaşa, farkı 2'ye çıkaran golü buldu. Alanyaspor savunmasının boşluğunu iyi değerlendiren Fall, orta sahada Eyseric'in derinlemesine attığı topu kontrol edip kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kaleciden hamle bekleyen Fall, ceza sahası içinde yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi.

İlgini Çekebilir
Kayserispor'dan üst üste 3.mağlubiyet
Habere Git

Eyseric'ten mükemmel free kick

Maçın ilk yarısı 2-0'lık Kasımpaşa üstünlüğü ile sona erdi. Kasımpaşa, gollerini ikinci devrede de devam ettirdi. 67. dakikada Aytaç ve Hajradinovic ile birlikte topun başına geçen Eyseric, sağ ayağıyla çok şık bir vuruş yaparak Runarsson'un müdahalesine rağmen topu filelere gönderdi.

Paşa sezonun en gollü maçını oynadı

Eyseric'in attığı mükemmel gol ile Kasımpaşa, bu sezonki rekorunu kırdı. Alanyaspor karşısında 3 gol bulan İstanbul temsilcisi, bu sezon en fazla gol attığı maçı oynadı.

Fall bir kez daha sahnede! 4 oldu...

83. dakikada Fall kendisinin 2. takımının ise 4. golünü attı. Fall, kendi yarı sahasından sağ kanatta savunmanın arkasına sarkıp, çaprazdan ceza sahasına girdikten sonra çektiği şutta, kalecinin solundan fileleri sarstı.

İlgini Çekebilir
Güven Yalçın'ın kariyer planı belli oldu! Süper Lig...
Habere Git

Alanya uzatmada attı, yeterli olmadı

Alanyaspor, Kasımpaşa'nın 4 golüne 90+1'de cevap verdi. Ceza sahası içerisinde sağ taraftan gelen uzun topu bekletmeden kale ağzına çeviren Zinedine Ferhat'ın pasında Efecan topun üzerinden atladı. Arka direkteki Ahmed Hassan, boş pozisyonda ağları havalandırdı.

Selçuk İnan ilk kez kazandı

Yıllarca Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Selçuk İnan, birinci adamlık kariyerine adım attığı Kasımpaşa'da ilk galibiyetini elde etti. Paşa'nın başında toplam 4. maçına çıkan İnan, 3 mağlubiyetin ardından ilk kez kazanmayı başardı.

Paşa düşme hattından çıktı

Kasımpaşa bu sonuçla düşme hattından uzaklaştı. Paşa, puanını 18'e çıkararak, 12. sıraya yükseldi. Alanyaspor ise 21 puanda kaldı ve Süper Lig'in 9. sırasında kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler