İngiliz basınından Galatasaray - Manchester United manşetleri

Akın Ungan
30.11.2023 - 11:34 | Son Güncellenme: 30.11.2023 - 11:44

Son dakika | Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile 3-3 berabere kaldı. İngiliz basınındaki manşetler dikkat çekti. İşte detaylar.

İngiliz basınından Galatasaray - Manchester United manşetleri

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray, dün akşam Premier Lig devi Manchester United'ı konuk etti. Rams Park'ta oynanan zorlu mücadele 3-3 berabere bitti.

"Welcome to hell" ve Onana'nın hataları damga vurdu

Galatasaray taraftarının maç önü "Welcome to hell (Cehenneme hoş geldiniz)" kareografisi dikkat çekti. Manchester United'ın attığı gollere karşın kaleci Andre Onana'nın yediği hatalı goller maça damga vurdu. İngiliz basını, Manchester United'ın İstanbul'da aldığı beraberliği manşetlere taşıdı.

The Sun: Manchester cehennemde çöktü

The Sun, "Manchester United, cehennem ve şiddetli yağış arasında çok önemli bir zaferi çöpe attı" yorumunu yaparken "Manchester cehennemde çöktü" başlığını manşete taşıdı.

İlgini Çekebilir
"Buruk şansına dua etsin... Ama çekirge her zaman sıçramaz"
Habere Git

BBC: Şampiyonlar Ligi umutları suya düştü

BBC, "Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi umutları, kaleci Onana'nın korku gösterisi ve Galatasaray'ın İstanbul'daki geri dönüşüyle bir kez daha suya düştü" yorumunu yaptı.

Telegraph: Günahkarların cehenneme gideceğini biliyoruz

Telegraph, "Günahkarların cehenneme gideceğini ve kaleci Onana'nın Şampiyonlar Ligi umutlarını pamuk ipliğine bağlı bıraktığını biliyoruz" dedi.

Daily Mail: Onana Manchester'a kâbusu yaşattı

Daily Mail ise "Andre Onana iki kritik hata yaparak Manchester'a kâbusu yaşattı" ifadesini kullandı.

İlgini Çekebilir
ManU kaçtı Cimbom yakaladı! 6 gol var kazanan yok
Habere Git

Manchester Evening News: Şampiyonlar Ligi umutları zora girdi

Manchester Evening News de "Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi umutları, İstanbul'da Galatasaray ile 3-3 berabere kaldıktan sonra zora girdi" yorumunu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler