İngiliz futbolcu için kulüpten karar çıktı!

16.12.2020 - 19:54 | Son Güncellenme: 16.12.2020 - 19:58

Sosyal medya hesabından paylaştığı skandal fotoğraflarla takımı Charlton Athletic'ten kovulan kadın futbolcu Madelene Wright, pişman oldu. İşte detaylar...

İngiliz futbolcu için kulüpten karar çıktı!

AJANSSPOR - HABER

Yakın zamanda bir partide balondan uyuşturucu çektiği görüntüler ortaya çıkan ve ayrıca araç sürerken içki içtiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan kadın futbolcu Madelene Wright, futbolseverler tarafından büyük tepkiyle karşılaştı.

Görüntü sonrası  İngiliz kulübü Charlton Athletic'in kadın futbol takımı yönetimi, Madelene Wright'ın sözleşmesini feshettiğini duyurmuştu.

22 yaşındaki futbolcu Madelene Wright, tepkiler sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Madelene Wright yaptığı açıklamada hatasını kabul ederek şu ifadeleri kullandı: "Hataların, seni eskisinden daha iyi bir şeye dönüştürme gücü vardır. "

Paylaşım sonrası, Charlton Athletic affetti

22 yaşındaki genç oyuncu Madelene Wright, pişman olduğu ifadeleri paylaştıktan sonra kulubü Charlton Athletic tarafından affedildi. Kulüp tarafından yapılan açıklamada Wright'ın kendileri için çok önemli olduğunu ve bundan dolayı istediği zaman tesislere gelip çalışabileceğini söyledi.

Charlton Athletic, İngiltere'deki kadın futbolunun ikinci en yüksek bölümü olan İngiltere WSL 2 Ligi'nde mücade etmektedir. Kadın futbol takımı Charlton Athletic, 5 puanla 11. sırada bulunuyor

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler