Lucas Torreira transferinde flaş gelişme! Neden gelmedi?

Ali Bozkurt
03.08.2022 - 19:27 | Son Güncellenme: 04.08.2022 - 08:14

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, İstanbul'a beklediği Premier Lig ekibi Arsenal'ın formasını giyen Lucas Torreira'dan son anda kötü haber aldı. İşte detaylar...

Lucas Torreira transferinde flaş gelişme! Neden gelmedi?

AJANSSPOR HABER

Süper Lig yeni sezonunun başlamasına kısa süre kala orta saha transferlerini hızlandırmak isteyen Galatasaray, Arsenal forması giyen Lucas Torreira ile anlaşma sağlamıştı. Bugün İstanbul'a gelmesi beklenilen Uruguaylı orta saha oyuncusu son anda uçağa binmedi. İşte nedeni...

Diğer teklifleri değerlendirmek istedi

The Sun'da yer alan habere göre; Galatasaray, Arsenal ile Uruguaylı futbolcunun transferi için 9 milyon euro karşılığında anlaştığı ancak Torreira'nın diğer teklifler nedeniyle bekleme kararı aldığı bilgisi verildi. 

Kendisini sağlık kontrolleri için Türkiye'ye götürecek uçağın da hazır olmasına rağmen Torreira'nın, İspanyol ekibi Valencia'nın ilgisinden dolayı Cimbom'dan ek süre talep ettiği iddia edildi.

Lucas Torreira'nın performansı

Öte yandan 26 yaşındaki futbolcuya bu zamana dek 33 milyon 500 bin euroluk bonservis bedeli ödendi. Geride bıraktığımız sezonu Fiorentina'da kiralık olarak geçiren başarılı önlibero, Serie A'da 31 maça çıktı ve 5 gol, 2 asistlik bir performans ortaya koydu.

Senin için hazırladığımız haberler