'İngilizvari bir sistem' başlamadan bitti!

15.06.2021 - 19:35 | Son Güncellenme: 15.06.2021 - 19:42

Son dakika spor haberleri... Gençlerbirliği'nde 'Özcan Bizatı sözleşme yenileyecek mi' sorusu yanıt buldu. Teknik direktör Özcan Bizati, takımdan ayrılma kararı aldı.

'İngilizvari bir sistem' başlamadan bitti!

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'e veda eden ve gelecek sezon TFF 1. Lig'de mücadele edecek Gençlerbirliği'de en çok merak edilen konu, teknik direktör Özcan Bizati'nin takımda kalıp kalmayacağıydı.

Bizati, sözleşme yenilemek istemedi

53 yaşındaki teknik direktör, başkent ekibinin yönetimine göreve devam etmeyeceğini iletti. Sözleşmesi hali hazırda bu ayın sonunda bitecek Bizati'nin takımdan ayrılışı netlik kazanmış oldu.

Özcan Bizati'nin Gençlerbirliği kariyeri

Spor Toto Süper Lig'de 2020-21 sezonun ikinci yarısında Gençlerbirliği'nin başına geçen Özcan Bizati, başkent ekibinin başında 13 maça çıktı. 53 yaşındaki çalıştırıcı, 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.

"Özcan Bizati hoca, İngilizvari bir sistem öneriyor''

Gençlerbirliği Kulübünün yeni başkanı Mehmet Niyazi Akdaş, gençtiğimiz günlerde açıklamalarda bulundu. Akdaş, açıklamalarında Özcan Bizati'nin 'İngilizvari bir sistem' önerdiğini belirterek, ''Bizim burada bu sistem çalışır mı çalışmaz mı bilmiyorum. Türkiye'de hemen hemen tüm kulüpler sık sık antrenör değiştiriyor. Sık sık antrenör değiştirdiğiniz zaman bu sisteme uymaz. İngiltere'de bir antrenör 25 yıl çalıştığında, orada bu sitem çalışır'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler