İngiltere'den flaş transfer iddiası! Premier Lig yıldızı ocak ayında Fenerbahçe'ye...

26.09.2024 - 12:07 | Son Güncellenme: 26.09.2024 - 12:20

Bu akşam Avrupa Ligi'ndeki ilk maçına çıkacak olan Fenerbahçe için İngiltere'den flaş bir transfer iddiası geldi. İngiliz futbolcu Kieran Trippier'in ocak ayından sarı lacivertli takıma transfer olabileceği ileri sürüldü. İşte detaylar...

İngiltere'den flaş transfer iddiası! Premier Lig yıldızı ocak ayında Fenerbahçe'ye...

Avrupa Ligi'nin ilk haftasında bu akşam sahasında Belçika ekibi Union SG ile karşılaşacak olan Fenerbahçe için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Kieran Trippier iddiası

İngiliz basınından The Sun, Newcastle United'ın 34 yaşındaki sağ beki Kieran Trippier'in ocak ayında Fenerbahçe'ye transfer olabileceğini duyurdu.

Newcastle'dan ayrılmak istiyor

Haberin detayında Newcastle'dan ayrılmayı isteyen tecrübeli oyuncu için yaz transferinde de kendisiyle ilgilenen Fenerbahçe'nin transferde önemli bir pozisyona sahip olduğu aktarıldı.

Milan ve Atalanta'da da devrede

Kulübüyle olan sözleşmesi 2026'da sona erecek olan 34 yaşındaki sağ bek için İtalyan kulüpleri AC Milan ve Atalanta'nın da devrede olduğu kaydedilirken üç kulübün de Trippier'ı kiralık olarak ya da bonservisiyle kadrosuna katabileceği belirtildi.

Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro

Bu sezon ilk 11'deki yerini kaptıran Kieran Trippier, 4 maçta 194 dakika forma giydi. Geçtiğimiz sezon görev aldığı 39 maçta 1 gol ve 11 asist kaydeden tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olarak gösteriliyor.

54 kez milli oldu

Kariyerinde Barnsley, Burnley, tottemham ve Atletico Madrid formaları giyen 34 yaşındaki sağ bek İngiltere Milli Takımı'nda da 54 maç oynayıp 1 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler