"İnsanlar bunu görmüyor!"

09.05.2020 - 17:26 | Son Güncellenme: 09.05.2020 - 17:29

"İnsanlar bunu görmüyor!"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in file bekçisi Bernd Leno'dan Mesut Özil'e destek geldi. Hem milli takım, hem de Arsenal'de birlikte oynadığı Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulunan Leno, insanların onun değerini anlamadığını ifade etti.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"İnsanlar bunu görmüyor"

Soccer AM'e açıklamalarda bulunan Leno: "Geçmişte neler yaptığı ortada. İnanılmaz bir futbolcu. Son zamanlarda çok fazla asist yapamadığının farkındayım. Ancak insanlar onun kaç tane gol şansı yarattığını gördü mü? Sahada takım arkadaşlarına  şanslar yaratıyor ve çoğu mutlak gol pozisyonuna dönüşüyor. İnsanlar bunu görmüyor. Onu bir kez antrenmanda ya da sahada  yakından görebilseydiniz, takım için ne kadar önemli birisi olduğunu hissedebilirdiniz." ifadelerini kullandı.

"Mesut Özil'e saygısızlık yapmak istemem ama..."

Geçtiğimiz günlerde Arsenal'in eski oyuncularından Kevin Campbell'de Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Campbell: "Arsenal'in orta sahada çok yönlü bir oyuncuya ihtiyacı var. Takım şu an sadece şans yaratan değil, oyun sıkıştığında çözüm olacak ya da sahayı dominant edebilecek birine ihtiyaç duyuyor. Mesut Özil'e saygısızlık yapmak istemem ama Arsenal kariyerinde artık iyi bir noktada değil ve sadece 1 yıllık sözleşmesi kaldı. Jack Grealish ve James Maddison gibi isimler şu an için Arsenal için daha doğru isimler" açıklamalarında bulunmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler