İnstagram çöktü. Kullanıcılar erişim yapamıyor! Instagrama nasıl girilir?

Ali Bozkurt
08.10.2021 - 22:17 | Son Güncellenme: 08.10.2021 - 22:24

8 Ekim Cuma 2021 saat 22.00'da instagram çöktü ve giriş yapılamıyor. instagrama giriş nasıl yapılır ve neden çöktü? Kullanıcılar instagram çöktü mü gibi aramalar da yapıyor. İşte detaylar...

İnstagram çöktü. Kullanıcılar erişim yapamıyor! Instagrama nasıl girilir?

İnstagram kullanıcıları 8 Ekim Cuma günü 22.00'da hesaplarına giriş yapmak istediler fakat giriş yapamadılar. İnstagramda kullanıcılar hesaplarına ulaşamıyor. İnstagram çöktü mü ve neden çöktü gibi meraklarda artmaya başladı. Peki nasıl giriş yapılır? İşte detaylar...

Instagram çöktü mü ve neden giriş yapılmıyor?

İnstagram'da erişim sorunu yaşanıyor. Twitter üzerinden kullanıcılar instagram hesaplarına giriş yapamadıklarını yayınlamaya başladılar. İnstagram belirlenemeyen bir sebeple giriş yapılamıyor. 

Instagram açıklama yaptı mı?

 

İnstagram henüz resmi olarak bir açıklama yayınlamadı. 

Instagrama nasıl giriş yapılır? VPN ile instagrama giriş yap

İnstagram bölge bölge çökmeler yaşıyor. İnstagrama giriş yapmak için VPN kullanabilirsiniz. Aşağıda yer alan link üzerinden VPN adreslerini kullanabilirsiniz.

Instagrama giriş yapmak için hangi VPNLER kullanılmalı?

ExpressVPN: Güçlü güvenlik araçlarına sahip, hızlı ve sınırsızca yayın izlemek için bir numaralı VPN, 30 gün para iade garantisi!
CyberGhost: Yayın izleme, torrent kullanma ve oyun oynama aktiviteleri için optimize sunuculara sahip ve 45 gün ücretsiz kullanma imkanı sunuyor.
Hotspot Shield: 10GB aylık verinin yanı sıra torrent kullanımı serbest ama Netflix kısıtlamalarını aşamıyor.

 

DAHA FAZLA VPN  İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Senin için hazırladığımız haberler