Inter Milan'da Icardi'nin yerine 4 aday!

15.02.2019 - 17:08 | Son Güncellenme: 15.02.2019 - 17:25

Inter Milan'da Icardi'nin yerine 4 aday!

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Inter Milan'da santrfor sorunu her geçen gün daha da büyümeye devame diyor. Geçtiğimiz günlerde takım kaptanlığı alınan ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Rapid Wien maçı kadrosuna dahil edilmeyen Mauro İcardi'nin yerine İtalyan ekibi 4 oyuncuyu düşünüyor. Inter Milan'ın transfer listesinde yer alan bu 4 oyuncu kim? İşte detaylar...

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre, henüz Inter kulübü ile anlaşma sağlanamayan, takım kaptanlığını alınan ve UEFA maçında oynamayacağını belirten Mauro İcardi'nin yerine İtalyen ekibi 4 santfor listesine dahil etti.

Haberde, Everton'dan Manchester United'a transfer olan ve beklentilerin uzağında kalan Romelu Lukaku şu an Inter'in birinci tercihi olarak düşünülüyor. Ancak, düşünülen bu 4 oyuncunun içinde de en pahalı isim durumunda Lukaku.

İtalyan ekibinin transfer listesinde yer alan diğer isim ise Roma forması giyen Boşnak yıldız Edin Dzeko. Roma kulübü bu transfere pek sıcak bakmasa da takımı gençleştirme içerisinde oldukları için bu transfereoany vermeleri muhtemel görürünüyor.

Yine İtalya Ligi ekiplerinden Atalanta'da kiralık olarak forma giyen ve bu sezon oynadığı 31 karşılaşmada 21 gol, 6 asist gibi müthiş bir performans ortaya koyan Duvan Zapata, Inter Milan'ın kadrosuna katmak istediği üçüncü isim oldu.

Inter'in transfer etmek istediği dördüncü isim ise Almanya Ligi takımlarından RB Leipzig forması giyen Timo Werner. 

Bilindiği üzere, oyuncuyu İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool'da transfer etmek istiyor. 

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler