Inter üçlemeyi bu isimle tamamlıyor!

27.04.2016 - 15:02 | Son Güncellenme: 27.04.2016 - 15:03

Serie A ekibi Inter'in, Juventus'tan ayrılacak olan savunma oyuncusu Martin Caceres'i de renklerine bağlayarak üçleme yapmak istediği belirtildi.

AJANSSPOR - Yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden hız veren ve Fenerbahçeli Caner Erkin ile anlaştığı iddia edilen Serie A ekibi Inter, sezon sonunda Juventus'tan ayrılacağı açıklanan Uruguaylı savunma oyuncusu Martin Caceres'i de gözüne kestirdi.

İtalyan basınında yer alan habere göre; Juventus Genel Direktörü Giuseppe Marotta'nın sezon sonunda yola devam etmeyeceklerini açıkladığı Caceres, kariyerine İtalya'da devam etmek istiyor.

Kadrosuna takviye yapmak isteyen Inter'in ise sözleşmesi sona erecek olan Caceres'i, bonservis bedeli ödemeden renklerine bağlama fırsatını kaçırmak istemediği vurgulandı.

Inter'in, Fenerbahçe'deki sözleşmesi sona erecek olan milli sol bek Caner Erkin ve Sevilla'daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Arjantinli orta saha Ever Banega'nın ardından, bir transferi daha bonservissiz gerçekleştirerek üçleme yapacağı kaydedildi. 
 

Senin için hazırladığımız haberler