İrem Sak’ın kendisinden 11 yaş küçük sevgilisi NBA'in Türk yıldızı çıktı!

Orhan Gülek
11.09.2021 - 15:32 | Son Güncellenme: 11.09.2021 - 16:04

Ünlü oyuncu İrem Sak, kendisinden 11 yaş küçük NBA oyuncusuyla aşk yaşıyor. İşte detaylar...

İrem Sak’ın kendisinden 11 yaş küçük sevgilisi NBA'in Türk yıldızı çıktı!

AJANSSPOR - HABER

Ünlü oyuncu İrem Sak aşk yaşadığı iddia edilen NBA'de Philadelphia 76ers forması giyen milli basketbolcu Furkan Korkmaz ile objektiflere yakalandı. 

İrem Sak, utangaç tavırlar sergiledi

Yeni ilişkisi hakkında sorulan sorular karşısında utangaç tavırlar sergileyen İrem Sak'ın o halleri sosyal medyaya damga vururken ikilinin aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü. 

İrem Sak: "Aman, siz nereden çıktınız?"

Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan Furkan Korkmaz ve İrem Sak, ilk kez aynı kareye girdi. İkili, Yeniköy'de bulunan bir kebapçı girişinde görüntülendi. Bir anda basın mensuplarını karşısında gören İrem Sak, ne yapacağını şaşırdı. Ünlü oyuncu, "Aman, siz nereden çıktınız?" diyerek, tepkisini dile getirdi.

Furkan Korkmaz'ın menajeri: "Aralarında 11 yaş var"

Sevgilisinin arkasından koşar adım mekana giren Furkan Korkmaz, soruları yanıtsız bıraktı. Oyuncunun menajeri ise hemen gazetecileri arayarak, "Onlar sadece iki yakın arkadaş. Aralarında 11 yaş var" diyerek aşkı yalanladı.

Mekan çıkışında da muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmayı tercih eden sevgililerin, gülerek oradan uzaklaşması dikkat çekti.

FURKAN KORKMAZ KİMDİR?

Furkan Korkmaz 24 Temmuz 1997 İstanbul Bakırköy'de dünyaya geldi. Basketbola okul takımında başlayan Korkmaz, sonrasında Murat Murathanoğlu'nun başkanlığını yaptığı Başkent 34 adlı basketbol kulübünde oynadı. Başkent 34'teki antrenörü Leyla Çalışkan'ın Yeşilyurt Spor Kulübü'nde görev yapmaya başlamasından sonra Korkmaz da Yeşilyurt Spor Kulübü'nde oynamaya başladı. 2012'de Korkmaz henüz 15 yaşındayken 250.000 dolar karşılığında Anadolu Efes'e transfer oldu. 2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda ilk kez Türkiye millî basketbol takımı forması giydi ve turnuvanın en genç oyuncusu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler