İrfan Can Kahveci 1 ay yok

25.01.2021 - 21:20 | Son Güncellenme: 25.01.2021 - 22:02

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği İrfan Can Kahveci sakatlanmıştı. Peki 25 yaşındaki futbolcunun sakatlığı ciddi mi ve sahalardan ne kadar uzak kalacak? Başarılı oyuncu ile ilgili son dakika gelişmesi haberimizde...

İrfan Can Kahveci 1 ay yok

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği İrfan Can Kahveci, Başakşehir'in Trabzonspor ile oynayacağı maçın kadrosuna dahil edilmemişti.

25 yaşındaki futbolcunun arka üst adalesinde yırtık tespit edildi. A Spor'un haberine göre; İrfan Can Kahveci yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak.

Süresi belli değil

Ajansspor'un elde ettiği bilgilere göre; İrfan Can Kahveci'nin sahalardan ne kadar uzak kalacağı henüz belli değil. Ancak başarılı futbolcu Süper Kupa'da Trabzonspor ile oynanacak maçta forma giyemeyecek.

"irfan Can Kahveci, Marsilya'ya gitmek istiyor"

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında İrfan Can Kahveci'nin Marsilya'ya gitmek istediğini söyledi.

Dilmen yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe’nin de İrfan Can’a teklifi oldu. Göksel Bey'den izin aldığım için söyleyeyim. Marsilya bu transferde çok önde. İrfan Can Marsilya'ya gitmek istiyor. Galatasaray ve Fenerbahçe de var ama oyuncunun tercihinin yurt dışına gitmek olduğunu söyleyebilirim" dedi. (RIDVAN DİLMEN'İN AÇIKLAMALARININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

İrfan Can Kahveci'nin performansı

1995 doğumlu yıldız, futbol hayatına Gençlerbirliği'nin atyapısında başladı. 1 sezon Hacettepe'de forma giyen İrfanCan Kahveci 2014 yılında Gençlerbirliği'nin A Takımı'na geçti. 2017 yılında da Başakşehir'e transfer olan İrfan Can Kahveci'nin kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi var.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde dikkat çeken İrfan Can Kahveci 6 maçta 3 gol atıp 1 de asist yapmayı başardı. İrfan Can ligde de 18 maça çıkıp 2 gol attı ve 1 de asist yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler