İrfan Can Kahveci idolünü açıkladı!

07.01.2019 - 17:42 | Son Güncellenme: 07.01.2019 - 14:43

Medipol Başakşehir'in genç yıldızı İrfan Can Kahveci, TRT Spor'a önemli açıklamalarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"İDOLÜM ALEX DE SOUZA"

"Büyürken çok kaliteli futbolcularla büyüdük. Alex de bunlardan birisi. Onu Fenerbahçe'deyken çok beğeniyorduk. Ben de onun gibi olmak isterim. Videolarını izleyerek büyüdüm. İdolüm Alex de Souza.

Emre abiyle birçok deplasmanda oda arkadaşlığı yaptık. Şimdi Faruk'la kalıyorum. Emre abi çok iyi oyuncu. Bana göre gelmiş geçmiş en iyi Türk oyuncu. Onun tecrübelerinden faydalanıyorum. Gelişimime katkısı olan oyunculardan birisi kendisi.

"GENÇLERBİRLİĞİ TARAFTARIYIM"

Milli Takımla ilgili şu an bir yapılanma var. Genç oyuncular çağrılıyor. Ben de onlardan bir tanesiyim. Tecrübe kazanmamız için biraz zamana ihtiyacımız var. Çok yetenekli, çok iyi oyuncularımız var. İlerleyen zamanlarda çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Ben Gençlerbirliği taraftarıyım. Düşmeleri kötü oldu ama bu sene çok iyi gidiyorlar. İnşallah bu sene çıkacaklar. Her zaman Süper Lig'i hak ediyorlar.

"İLK HEDEFİM ŞAMPİYONLUK, İKİNCİ HEDEFİM REAL MADRİD'DE OYNAMAK"

Benim her zaman söylediğim gibi hedefim bu sene şampiyonluk yaşamak. Ondan sonraki hedefim Avrupa'da oynamak. Türk bayrağını orada temsil etmek istiyorum. İnşallah bunu da başaracağıma inanıyorum. Avrupa'da oynamak istiyorum. Avrupa'da tuttuğum takım Real Madrid.
Cengiz çok başarılı gidiyor. İnşallah onu da Real Madrid, Barcelona gibi takımlarda görmek isteriz. Kendisiyle arada iletişim kuruyorum, sorular soruyorum, cevaplar alıyorum."

Senin için hazırladığımız haberler