İrfan Can Kahveci: Şampiyonluğa gidiyoruz!

13.04.2018 - 11:21 | Son Güncellenme: 13.04.2018 - 11:21

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışın irekt etki edecek maçta Pazar günü Galatasaray'a konuk olacak Başakşehir'de İrfan Can Kahveci, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Büyük heyecan yaşadıklarını ifade eden başarılı futbolcu, "Şampiyonluğa gidiyoruz" dedi.

İrfan Can Kahveci'nin açıklamalarından öne çıkanlar:

"Takımın havası gayet iyi. Bizim için farklı bir maç değil. Her maç bizim için final maçı. Milli takıma gittikten sonra özgüvenim arttı, bu  performansımı yansıdı. Hocm izin verirse oynamak isterim.Galatasaray maçını kazanırsak avantajlı duruma geçeriz ama hiçbir şey bitmeyecek. Rakibimizin Gençlerbirliği’ne kaybetmesi bize avantaj sağladı. İnşallah Galatasaray maçını kazanırsak daha da avantajlı oluruz.

Biz kendi aramızda hep konuşuyoruz. Kafamızı dağıtmak için yemekte buluştuk. Üstümüzde bir stres yok. Sadece heyecan var. Şampiyonluğa gidiyoruz. Kendi oyunumuzu gösterirsek kazanırız. 1 puan da iyi bir sonuç ama biz her zaman kazanmak için sahaya çıkarız. Bu maçta da öyle olacak.

İlk maç çok farklı bir karşılaşmaydı. Bizim açımızdan gayet iyi geçti. Bu maça da iyi başlayıp iyi bitireceğimizi düşünüyorum."

AJANSSPOR

 

Senin için hazırladığımız haberler