Işık Eyigüngör: Başarılarımız KKTC tanıtımı için çok önemli

28.12.2017 - 17:23 | Son Güncellenme: 28.12.2017 - 17:23

25. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol takımının başkanı Işık Eyigüngör önemli açıklamalarda bulundu. KKTC tanıtımı için çok önemli bir misyonları olduğunu belirten Eyigüngör, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. 

Eyigüngör, "Kızlarımız kutluyoruz bu başarı için. Sinerji ile birlikte başarılar da geliyor. Yakın Doğu Üniversitesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Üniversitesidir. Aslında bu durum kızlarımı motive eden bir başka olaydır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini kabul ettirmek için uğraşıyoruz. Basın yoluyla bu başarıyı herkes görüyor. Bu bizim için çok önemli Kuzey Kıbrıs'ın tanınması için çok önemlidir." ifadelerini kullandı.

Eyigüngör son olarak, "Fenerbahçe Kadın Basketbol takımı Türk kadın basketbolunun buraya gelmesinin en büyük etkenlerinden biridir. Fenerbahçe her zaman güçlü kadrolara sahip ve her zaman final oynamaktadır. Geçen sezon yaşananlarla ilgili yargı süreci devam ediyor. Ben kimse ile kavga etmem. Her zaman birleştirici bir yapım vardır." ifadelerini kullandı

Senin için hazırladığımız haberler