Ianis Hagi, Galatasaray'ın Transfer Listesinde! Rangers'tan Açıklama...

İsa Kethüda
29.01.2023 - 10:15 | Son Güncellenme: 29.01.2023 - 10:27

Transfer haberleri... İskoçya Ligi takımlarından Rangers FC Teknik Direktörü Michael Beale, Rumen yıldız Ianis Hagi ve Galatasaray iddiaları hakkında konuştu.

Ianis Hagi, Galatasaray'ın Transfer Listesinde! Rangers'tan Açıklama...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de Giresunspor'u deplasmanda 4-0 mağlup eden lider Galatasaray, Sassuolo forması giyen milli futbolcu Kaan Ayhan ile görüşmelere başladığını açıkladı.

Galatasaray, Ianis Hagi ile ilgileniyor

Sarı-kırmızılı takım, kadrosunu güçlendirmek için arayışlarına devam ediyor. Galatasaray'ın, İskoçya Ligi'nde Rangers FC forması giyen Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi ile ilgilendiği iddia edildi.

Michael Beale: "Ianis Hagi birkaç yıl daha Rangers'ta oynayacak"

Konuyla ilgili İskoç basınında bir açıklama yapan Rangers FC Teknik Direktörü Michael Beale, "Galatasaray onun kalbine yakın çünkü orada doğdu ve babası orada oynadı ama Ianis Hagi birkaç yıl daha Rangers'ta oynayacak. Böyle bu söylentileri de ortadan kaldırabiliriz" dedi.

İlgini Çekebilir
Ünlü yorumcudan flaş sözler: "Sabaha kadar oynasalar G.Saray kazanırdı"
Habere Git

Sakatlığını atlattı

Yaşadığı diz sakatlığı nedeniyle bu sezon birçok maçı kaçıran ve St. Johnstone maçıyla sahalara geri dönen 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor.

Rangers kariyeri

1 Temmuz 2020 tarihinde Belçika kulübü Genk'ten 3.5 milyon Euro bonservis bedeliyle İskoç devine imza atan Hagi, söz konusu çıktığı 86 maçta 15 gol ve 21 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

24 yaşındaki Rumen yıldız kariyerinde Academia Hagi, FC Viitorul U19, FC Viitorul ve Fiorentina formaları da girdi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan 3 puan üstüne bir de KAP geldi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler