İskoçya'da kritik maç! Galatasaray'ın ilk 11'i...

01.10.2020 - 08:51 | Son Güncellenme: 01.10.2020 - 08:59

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Rangers ile deplasmanda oynayacağı maçta mutlak galibiyet hedefliyor. Ülke puanı açısından da önem arz eden maçta Galatasaray'ın ilk 11'inde kimler olacak? Tüm detaylar...

İskoçya'da kritik maç! Galatasaray'ın ilk 11'i...

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray bu akşam deplasmanda İskoçya’nın Rangers ekibiyle karşı karşıya gelecek. Maç saat kaçta başlayacak, hangi kanaldan yayınlanacak? Galatasaray nasıl bir ilk 11 ile sahaya çıkacak? İşte detaylar…

Rangers-Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Ibrox Stadı’nda bu akşam saat 21:45’te başlayacak Rangers-Galatasaray maçını Letonyalı hakem Andris Treimanis yönetecek. Zorlu karşılaşma Teve2’den canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca maç öncesinde, maç esnasında ve sonrasındaki tüm gelişmeler an be an Ajansspor’da olacak.

Kazanan gruplara kalacak

Tek maç üzerinden oynanacak karşılaşmayı kazanan takım UEFA Avrupa Ligi’nde grup aşamasında mücadele etme hakkı kazanacak. Aynı zamanda tur atlayan takım, 6 milyon Euro gibi bir parayı da kasasına koyacak. Mücadele koronavirüs önlemleri sebebiyle seyircisiz oynanacak.

Galatasaray’da kimler oynayamayacak?

Temsilcimiz Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu, Ozornwafor ve Jesse Sekidika, UEFA’ya gönderilen listede yer almıyor. Kaptan Arda Turan rahatsızlığı sebebiyle İskoçya’ya götürülmemişti. Öte yandan Emre Akbaba, Fernando Muslera ve Marcelo Saracchi’nin de sakatlığı bulunuyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Rangers mücadelesinin 11’ini şekillendirdi. Temsilcimizin sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Fatih Öztürk

Omar Elabdellaoui

Christian Luyindama

Marcao

Martin Linnes

Taylan Antalyalı

Younes Belhanda

Emre Kılınç

Sofiane Feghouli

Ryan Babel

Radamel Falcao

Rangers'ın 11'i ise şu şekilde:

McGregor, Tavernier, Helander, Goldson, Hagi, Davis, Kent, Kamara, Morelos, Barisic, Arfield

 
Senin için hazırladığımız haberler