İsmail Kartal, Ankaragücü'nde devam edecek mi? Açıkladı!

03.05.2018 - 17:04 | Son Güncellenme: 03.05.2018 - 17:19

İsmail Kartal, Ankaragücü'nde devam edecek mi? Açıkladı!

Ankaragücü'yle Süper Lig'e yükselme sevinci yaşayan İsmail Kartal, duygularını anlattı. 

Gelecek sezon için de açıklamalarda bulunan Kartal, "Uygun şartlar sağlanırsa Ankaragücü'nde kalmak isterim.  Ankaragücü'nü Süper Lig'de iyi temsil etmemiz için şartların oluşması lazım" dedi. 

İsmail Kartal, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

 

'Zamanla herkes gerçekleri gördü ve bizi benimsedi'

Lige çok iyi bir konumda başlamadıklarını belirterek sözlerine başayan İsmail Kartal, "Buraya geldiğimde bana eleştiriler olmadı. Ben göreve geldiğimde Ankaragücü, 2. Lig B Kategori'nden 1. Lig'e çıkan bir takımdı. Bu lige göre futbolcuların transfer olması lazımdı. İlk 4 haftada santrforsuz ve sağ beksiz maçlara çıktık. Futbolda hep ilk tepki antrenörlere olur. İnsanlar şunu bilsin ki; burada her şey toz pembe başlamadı. Buna göre konuşulsun. İlk 4 haftadan sonra her şey yolunda gitti. Ligin en yaşlı takımı olmamıza rağmen en fazla koşu mesafesi elde eden takımı olduk. Zamanla herkes bu gerçekleri gördü ve bizi benimsedi" dedi.

'Şovu seven bir insan değilim'

Taraftarla arasındaki bağdan bahseden Kartal, "Ben çok fazla sevincini dışarıya vuran birisi değilim. Abartıyı seven bir insan olmadım, işimi yapmaya çalışan bir isanım, kendime dair bir dünyam var. Hayatım boyunca da mütavazi olmaya çalıştım. Şovu da seven bir insan değilim. Taraftarımız beni de birkaç sefer tribüne çağırdılar, onlara çok teşekkür ederim. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar" ifadelerini kullandı. 

İsmail Kartal, Ankaragücü'nde devam edecek mi?

Gelecek sezonla ilgili de konuşan deneyimli teknik adam, "Ankaragücü'nde bu sezon bir başarı yakalandı, sıkıntılara rağmen şampiyon olduk. Hiçbir zaman sıkıntılarımız, hedeflerimizin önüne geçmedi. Ben de, Ankaragücü'nde devam etmek isterim, bunun için şartların uygun olması lazım. Ankaragücü'nü Süper Lig'de iyi temsil etmemiz için şartların oluşması lazım. Ankaragücü'nde güzel bir ortam olursa ben burada kalmak isterim" açıklamasında bulundu. 

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler